America Express 2023 – Drumul Aurului (DOCUMENTAR)

Vezi mai jos pe site America Express 2023 – Drumul Aurului (DOCUMENTAR) HD

America Express 2023 – Drumul Aurului (DOCUMENTAR) online gratuit pe www.emisiuni.net

Mult așteptatul moment al înfruntării finale la America Express a sosit! În această seară, de la ora 20:00, Marea Finală a celui mai dur reality show din România aduce la Antena 1 și AntenaPLAY spectaculoasa înfruntare între echipele Andreea Bălan – Andreea Antonescu și Cătălin Bordea – Nelu Cortea.

 Luptă spectaculoasă în Marea Finală America Express

După 7.000 de kilometri parcurși prin Mexic, Guatemala și Columbia, cele două perechi sunt pregătite pentru o bătălie memorabilă. Concurenții își vor aduna toate resursele de energie pentru maratonul cu indicii, desfășurat într-un ritm nebun.

Ca să cucerească El Dorado, vor trece printr-o varietate de misiuni la sol, pe apă și în aer. De la enigme care le complică parcursul la provocări încărcate de adrenalină, precum zborul cu parapanta, echipele au parte de o cursă trepidantă, demnă de o Mare Finală.

Momentele impresionante nu vor lipsi, dar competiția nu se oprește nici atunci când emoțiile pun stăpânire pe concurenți, afectându-le concentrarea.

Urmareste mai jos finala America Express – Sezonul 5 Online Gratuit

Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Voi ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, a declarat Nelu Cortea. ”Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a adăugat Cătălin Bordea.

Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare”, a spus Andreea Antonescu.

”Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând”, i-a anunțat Irina Fodor.

America Express 2023 – Drumul Aurului (DOCUMENTAR)- Integral pe Emisiuni.net

Luni, telespectatorii Antena 1 sunt invitați să înceapă o nouă aventură, de data aceasta culinară, pe 27 martie.

Urmareste America Express online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi America Express 2023 – Drumul Aurului (DOCUMENTAR) online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la America Express 2023 – Drumul Aurului (DOCUMENTAR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *