America Express – Editia 40 din 22 Martie 2023

Vezi mai jos pe site America Express – Editia 40 din 22 Martie 2023 HD

America Express – Editia 40 din 22 Martie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Ediția America Express difuzată pe 23 martie a culminat cu dezvăluirea finaliștilor acestui sezon. Comedianții Bordea și Cortea și cele două membre ale trupei Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, se luptă pentru marele premiu, în finala difuzată pe 26 martie, de la 20:00.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au părăsit competiția de pe Drumul Aurului, iar Bordea și Cortea, dar și Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt echipele care se vor înfrunta în Mega finala America Express de duminică

A fost seara decisivă la America Express, cu ultima eliminare înainte de Marea Finală a reality show-ului, de pe 26 martie. Echipele au ajuns, în sfârșit, în Cartagena, destinația finală de pe Drumul Aurului.

Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru au fost eliminati

Cele 9 perechi de concurenți ale acestui sezon au traversat Atlanticul și au pornit pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea Orașului de Aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse a fost locul în care a început aventura America Express.

Traseul a continuat, pe parcursul competiției, spre inima civilizației Maya, prin junglă, dar și prin orașe ce au păstrat parfumul erei coloniale, în Guatemala. Țara smaraldelor, a cafelei, a celor mai fericiți oameni, dar și a periculoaselor carteluri de mafioți, Columbia a fost a treia țară de pe ruta America Express.

Urmareste mai jos America Express – Sezonul 5 Online Gratuit

Zi după zi, săptămână după săptămână, cu doar 1 euro pe zi, fără transport, fără cazare, concurenții și-au testat limitele și au trăit cea mai intensă experiență. Alături de ei, și publicul de acasă, care a stat cu sufletul la gură . Împreună, concurenții și comunitatea Antena 1 au explorat locuri fascinante, cu o spiritualitate bogată, descoperindu-le tradițiile și întregul mix de arome și culori specifice Americii Latine.

America Express – Editia 40 din 22 Martie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei au pornit pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Urmareste America Express online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi America Express – Editia 40 din 22 Martie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la America Express – Editia 40 din 22 Martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *