Ce spun romanii – Editia din 31 Mai 2023 (Arsene vs Cherciuc)

Vezi mai jos pe site Ce spun romanii – Editia din 31 Mai 2023 (Arsene vs Cherciuc) HD

Ce spun romanii – Editia din 31 Mai 2023 (Arsene vs Cherciuc) online gratuit pe www.emisiuni.net

Ce spun românii este o emisiune de divertisment prezentată de Cabral Ibacka și difuzată pe Pro TV, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18:00. Ce spun românii este varianta românească a emisiunii de succes din America, Family Feud, și este o emisiune de tip concurs în care două familii se luptă pentru marele premiu. Fiecare familie este compusă din 5 membri care trebuie să treacă prin 6 runde de întrebări, dar și printr-o rundă-fulger, la final, care le poate aduce un bonus de 2.500 lei, însă ale cărei puncte nu se cumulează pentru realizarea clasamentului. Familia care câștigă cele mai multe puncte la finalul celor 6 runde merge mai departe, în ediția următoare. Marele premiu este în valoare de 20.000 de lei și va fi câștigat de familia care reușește să învingă 5 ediții la rând alte cinci familii.

Ce spun romanii revine la PROTV

Show-ul Ce spun românii revine în această seară, la Pro TV. Emisiunea prezentată de Cabral a luat o pauză la sfârşitul lunii noiembrie, iar în loc a intrat Patem balma, tot o emisiune concurs, cu actorul Cosmin Şeleşi. Batem palma este un show făcut după formatul internaţional Deal or no deal. Cabral Ibacka: „Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeaşi oră, cu acelaşi Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii şi mai simpatice, cu întrebări şi mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne aşteptam la aşa manifestare de dragoste, la atâtea complimente şi solicitări de a reveni pe sticlă.”

Urmareste mai jos Ce spun romanii 2023 Online Gratuit

Am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toţi ai mei. Am nevoie să mă plictisesc. Să ştiu ce înseană să-mi trag sufletul”, nota Cabral pe blogul personal. Nu că mă opresc, nu că nu mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi place. Nu că nu mai am chef. Dar am obosit”, spunea Cabral atunci când a decis să ia o pauză.

Ce spun romanii – Editia din 31 Mai 2023 (Arsene vs Cherciuc) – Integral pe Emisiuni.net

Din 2015 și până acum, peste 1900 de echipe au jucat în emisiunea Ce spun românii! 102 familii au ajuns în finală, iar 58 dintre ele au câștigat marele premiu în valoare de 20.000 de lei. De-a lungul celor 8 ani, Cabral a adresat peste 18.000 de întrebări, dintr-un total de 35.400 de întrebări testate în sondajele echipei de producție. Răspunsurile au generat premii în valoare totală de aproape 1.5 milioane de euro! Cele 1701 ediții au fost filmate în 453 de zile și au cumulat peste 4.500 de ore de material video brut.

Urmareste Ce spun romanii online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Ce spun romanii – Editia din 31 Mai 2023 (Arsene vs Cherciuc) online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Ce spun romanii – Editia din 31 Mai 2023 (Arsene vs Cherciuc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *