Clanul – Sezonul 2 Episodul 1 din 19 Februarie 2023

Vezi mai jos pe site Clanul – Sezonul 2 Episodul 1 din 19 Februarie 2023 HD

Clanul – Sezonul 2 Episodul 1 din 19 Februarie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Serialul „Clanul” este o producție românească, de acțiune, bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim,. CLANUL reprezintă o adaptare care are în centru o poveste captivantă în care puteți descoperi lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea atinge cote înalte când poveștile de iubire condimentează eterna bătălie dintre bine și rău. Producător creativ: Anghel Damian. Distribuția îi include pe: Denis Hanganu, Marian Olteanu, George Mihăiță, Theo Rose, Cătălina Grama, Mădălina Craiu, Carmen Tănase, Șerban Pavlu și mulți alții.

O poveste extrem de captivanta – lider de audienta absolut

Primul sezon s-a încheiat cu una dintre cele mai încărcate de emoție și tensiune scene. Cu ochii în lacrimi, Magda și Vera au simțit cum un foc puternic le-a furat tot ce iubeau mai mult și le-a lăsat într-o durere amară transmisă, fior cu fior, celor care au urmărit episodul și l-au făcut lider absolut de audiență.

Urmareste mai jos serialul Clanul Online Gratuit

Sezonul doi din Clanul aduce şi actori noi. Este vorba despre Elvira Deatcu, Maria Obretin şi Dan Condurache.

Până acum, Clanul a fost difuzat în fiecare zi de luni, însă acum este programat duminica. Primul episod din sezonul doi va începe duminică,19 februarie, de la 20.00, la Pro TV şi se va intersecta cu show-ul America Express, prezentat de Irina Fodor.

Denis Hanganu:„Este o veste uriaşă. Nu face decât să aducă serialului o popularitate internaţională şi, în acelaşi timp, să valideze şi mai tare munca titanică a întregii echipe care a făcut posibilă realizarea acestui proiect, dar şi interesul crescut al românilor pentru serialul Clanul.

Sper din suflet să aibă o vizibilitate mare şi în Bulgaria. Nu e deloc puţin lucru faptul că serialul nostru atrage atât de multă atenţie după doar un sezon de difuzare. Înseamnă că cei care urmăresc acest produs cinematografic din exterior observă calitatea şi văd în mod clar potenţialul. Şi mai înseamnă că românii nu s-au înşelat urmărindu-l, ba dimpotrivă, a fost un pariu câştigat.

Clanul – Sezonul 2 Episodul 1 din 19 Februarie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Clanul online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Clanul – Sezonul 2 Episodul 1 din 19 Februarie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Clanul – Sezonul 2 Episodul 1 din 19 Februarie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *