Clanul – Sezonul 2 Episodul 6 din 26 Martie 2023

Vezi mai jos pe site Clanul – Sezonul 2 Episodul 6 din 26 Martie 2023 HD

Clanul – Sezonul 2 Episodul 6 din 26 Martie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Un nou episod din CLANUL vine cu o decizie a lui Bebe Măcelaru`. „Am îmbătrânit și vreau să te las pe tine să preiei”

Tudor va risca să se întâlnească cu Butincă, iar Bebe vrea să pună pe altcineva în locul său, la conducerea Clanului! Nici pentru Costoiu lucrurile nu sunt mai calme, comisarul va face o alegere care îl va afecta planul împotriva lui Măcelaru`.

„Uită-te la mine, nu vreau să mai am de-a face cu tine niciodată. Nu mă suni, nu mă cauți. Mi-e și silă de tine, să nu cumva să mă cauți. Marele șef al Brigăzii de Combaterea Criminalității Organizate e un căcat. Nu te mai agita atât pe lângă Măcelaru că ești penibil”, ce-l va face pe Tudor să-i spună asta lui Costoiu, dar și cum va reacționa comisarul, aflăm în noul episod CLANUL.

O nouă actriță în serialul Clanul: “E un rol interesant”

Bebe va lua o decizie neașteptată! Vrea să pună pe altcineva în locul lui: „Puterea mea, tu ești. Am îmbătrânit și e greu să te ferești de dușmanii care îți vrea gâtul, să te ferești de Costoiu sau de gunoaie ca Pelicanu`. Vreau să te las pe tine să preiei tu și o să faci treabă bună mai departe. Ai datorie față de mine. Rezolv astea câteva mici, să-ți las curat, să te învăț unde nu știi. Oferta mea ai acceptat-o acum 25 de ani. Eu mi-am făcut partea, acum mai ai tu să ți-o faci. Ce zici? Tot ce-am muncit e al tău. Tot.” Pe cine vrea Măcelaru` să lase în locul său și ce răspuns va primi, vedem duminică.

Tudor a rămas prins în trecut și tot ce vrea este să afle informații despre fratele său, Pavel. Singura lui sursă este Butică, însă omul îl va suna cu un mesaj clar: „M-ai căutat prost și ai făcut gălăgie degeaba și nu m-ai găsit. Până nu decid eu, noi doi nu o să fim față în față”. Cei doi se vor întâlni, în termenii lui Butică, și se va lăsa cu focuri de armă.

Urmareste mai jos serialul Clanul Online Gratuit

O nouă actriță va apărea în serialul clanul de la Pro TV chiar în următorul episod. Maria Obretin în vârstă de 45 de ani este cea care se va alătura producției de la Pro TV.

Aceasta a mai jucat anterior și umflat la fel ca mulți dintre actorii acestui serial care a ajuns deja la al doilea sezon. Maria Obretin este noua actriță din serialul Clanul.

Conform ei, rolul pe care îl va interpreta este cel al unei femei puternice. Aceasta chiar a declarat pentru Click că are un rol interesant în serialul Clanul.

„Rolul meu este cel al unei femei foarte puternice, o femeie mișto. E un rol interesant și mă bucur că fac parte din această echipă de profesioniști. E un serial foarte bine făcut și chiar e o bucurie să faci parte din el”, a spus aceasta pentru sursa citată.

Clanul – Sezonul 2 Episodul 6 din 26 Martie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Ce provocări a avut Maria Obretin la fimările pentru Clanul.

Dar noua actriță din Clanul a recunoscut că a avut parte și de provocări. Este vorba despre faptul că a trebuit să filmeze în frig, pe timp de iarnă. „A fost greu că a fost foarte frig la filmări, pentru că am filmat mult iarna (între timp filmările pentru sezonul doi s-au încheiat). În rest, din fericire, am parteneri atenți și generoși cu care am lucrat foarte bine și care m-au ajutat…”, a mai povestit Maria Obretin. Conform spuselor sale, din mai va încheia filmările pentru serialul Clanul de la Pro TV. De atunci încolo, așteaptă noi oferte pentru filme. Dar Maria Obretin spune că frumusețea vieții este dată și de faptul că nu știm niciodată ce se va întâmpla mai departe.

„Păi nu, că este destul de greu să primești alte oferte de serial din moment ce joci într-unul la Pro TV. Și de filme, nu neapărat. Momentan”, a mai spus Maria Obretin, noua actriță din Clanul.

Urmareste Clanul online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Clanul – Sezonul 2 Episodul 6 din 26 Martie 2023 online

Va rugam sa sprijiniți activitatea noastră zilnica printru-un click pe oricare din reclame. Va multumim!
Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.rds.live. (click aici)

Comentarii la Clanul – Sezonul 2 Episodul 6 din 26 Martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *