Clanul – Sezonul 2 Episodul 7 din 2 Aprilie 2023

Vezi mai jos pe site Clanul – Sezonul 2 Episodul 7 din 2 Aprilie 2023 HD

Clanul – Sezonul 2 Episodul 7 din 2 Aprilie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Ce se va întâmpla cu relația dintre Tudor și Vera aflăm, duminică, în CLANUL: „Nu putem lăsa tâmpeniile astea să se așeze”

David este pe urmele lui Ciomag, însă acesta este cu un pas înaintea lui și-l va lua prin surprindere: „Ți-ai tocit coatele prin școli și, uite, că te fac când vreau eu. Unde mergi tu, eu mă întorc deja de acolo. Dacă faci un pas, tu atât să știi: Ciomag l-a făcut înaintea ta. Eu sunt tatăl tău, Davide și, vorba aia, pe tata nu-l întreci niciodată”, îi va spune Ciomag. Bărbatul, însă, va recunoaște că nu cu el are treabă, ci vrea să ajungă la Măcelaru. Ca să-l convingă să fie de partea lui, Ciomag îi va spune ceva despre Bebe: „Ți-a spus că ai familie, da? Că se știe bine cu mă-ta, cu tac-tu, cu frate-tu. Ți-a zis, nu? N-avea cum să nu-ți zică tătuțul tău bun și milostiv”. Cum va reacționa David, aflăm în CLANUL.

Vera și Bebe vor avea o discuție aprinsă, iar relația dintre Tudor și Vera e atacată din toate părțile

Deși a obligat-o pe Vera să stea în casă cu el, Bebe observă că fata lui a ieșit pe ascuns, lucru care nu-i place deloc: „Te-ai schimbat, fetița lui Tătuțu. Nu mai știi de vorba mea, nu mai știi de respect. Nu mai faci un pas afară, fără să iei doi bodyguarzi după tine. Dacă o să treci peste ea, o să trec și eu peste tine, fata lui Tătuțu, că nu vreau șerpi la mine în familie. M-ai înțeles?”, îi va spune acesta.

Vera are probleme și cu Tudor. După întâlnirea cu Luminița, aceasta îi va spune bărbatului prin ce a trebuit să treacă: „M-a sunat, ne-am întâlnit, mi-a spus că nu cumva să mă apropii de mândrețea ei de băiat, că sunt o rușine…”. Surprins, Tudor îi va spune: „Nu sunt eu de vină…. Pe bune, e absurd, ce ai cu mine, ce ți-am făcut?. Să știi că nu putem lăsa tâmpeniile astea să se așeze între noi”. Cum evoluează povestea lor, vedem duminică.

Urmareste mai jos serialul Clanul Online Gratuit

O nouă actriță va apărea în serialul clanul de la Pro TV chiar în următorul episod. Maria Obretin în vârstă de 45 de ani este cea care se va alătura producției de la Pro TV.

Aceasta a mai jucat anterior și umflat la fel ca mulți dintre actorii acestui serial care a ajuns deja la al doilea sezon. Maria Obretin este noua actriță din serialul Clanul.

Conform ei, rolul pe care îl va interpreta este cel al unei femei puternice. Aceasta chiar a declarat pentru Click că are un rol interesant în serialul Clanul.

„Rolul meu este cel al unei femei foarte puternice, o femeie mișto. E un rol interesant și mă bucur că fac parte din această echipă de profesioniști. E un serial foarte bine făcut și chiar e o bucurie să faci parte din el”, a spus aceasta pentru sursa citată.

Clanul – Sezonul 2 Episodul 7 din 2 Aprilie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Ce provocări a avut Maria Obretin la fimările pentru Clanul.

Dar noua actriță din Clanul a recunoscut că a avut parte și de provocări. Este vorba despre faptul că a trebuit să filmeze în frig, pe timp de iarnă. „A fost greu că a fost foarte frig la filmări, pentru că am filmat mult iarna (între timp filmările pentru sezonul doi s-au încheiat). În rest, din fericire, am parteneri atenți și generoși cu care am lucrat foarte bine și care m-au ajutat…”, a mai povestit Maria Obretin. Conform spuselor sale, din mai va încheia filmările pentru serialul Clanul de la Pro TV. De atunci încolo, așteaptă noi oferte pentru filme. Dar Maria Obretin spune că frumusețea vieții este dată și de faptul că nu știm niciodată ce se va întâmpla mai departe.

„Păi nu, că este destul de greu să primești alte oferte de serial din moment ce joci într-unul la Pro TV. Și de filme, nu neapărat. Momentan”, a mai spus Maria Obretin, noua actriță din Clanul.

Urmareste Clanul online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Clanul – Sezonul 2 Episodul 7 din 2 Aprilie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Clanul – Sezonul 2 Episodul 7 din 2 Aprilie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *