Cronica Carcotasilor – Editia din 17 Mai 2023

Vezi mai jos pe site Cronica Carcotasilor – Editia din 17 Mai 2023 HD

Cronica Carcotasilor – Editia din 17 Mai 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Cronica Cârcotașilor este o emisiune de televiziune satirică , difuzată în fiecare miercuri seară, pe postul Prima TV. Prezentatorii acesteia sunt Ioana Petric și Codruț Kegheș.

Una dintre cele mai longevive emisiuni TV

Show-ul a ajuns la sezonul cu numarul 46.

Şerban Huidu, producătorul emisiunii: „În primul rând, ne întoarcem în seara pe care o consacrasem de peste 20 de ani pentru umor, cea de miercuri. Apoi, îl avem în echipă pe Bogdan Nicolai, cu care mă ştiu încă din vremea Pro FM. O să fie un sezon fresh, cu bâlbe, cu multe zâmbete, cu rubrici noi”.

Urmareste mai jos Cronica Carcotasilor Online Gratuit

Bogdan Nicolai, cel mai nou membru al echipei cârcotaşilor, este absolvent de Jurnalism în cadrul Universităţii Bucureşti si a fost scenaristul show-ului Vocea României, directorul postului de televiziune MTV România şi cel mai longeviv prezentator al matinalului de la Pro FM România (6 ani). A prezentat emisiunea “Los Bandidos” la Smart FM, împreună cu Vlad Craioveanu, „Clubul de seară” de la Europa FM şi pastila de satiră “Care-i faza?” la Aleph News.

Cronica Carcotasilor – Editia din 17 Mai 2023 – Integral pe Emisiuni.net

„Este un show online care îşi propune să schimbe reflexele sociale greşite cu ajutorul satirei. Ţinta mea stă, în permanenţă, pe formatorii de tradiţii şi obiceiuri grobiene, pe cei care ne fac adesea să simţim că pierdem săptămâni, luni, ani într-o Românie rămasă pe loc. Am fost bucuros să mă înrolez în armata mereu puternică a Cronicii pentru că avem acelaşi scop şi aceleaşi arme.”, a declarat noul membru al show-ului Bogdan Nicolai. Cu bebelusele la posturi, DJ Robert Georgescu la platane, Ioana şi Dezbrăcatu la pupitru, Cronica mai ducea lipsa lui….Denis Pilafai, interpretată de actirţa Gabriela Marin.

„Denise este nerăbdătoare să înceapă un nou sezon. Iar vara aceasta mi-am făcut un canal de YouTube unde am urcat videoclipurile din rubrica “Pilafai” la cererea fanilor. M-am delectat cu reacţiile. Comentariile sunt spumoase. Fanii Denisei Pilafai sunt foaaarte simpatici. Cu siguranţă, o voi mai interpreta şi pe doamna Sosoacă. Şi ea e foarte “iubită” de cârcotasi. Probabil voi mai interpreta şi alte doamne sau domnişoare din showbiz, care vor fi în centrul atenţiei în următoarea perioadă, dar cel mai mult sper să o pot juca din nou pe bucătăreasa Jamila în duel cu Laura Laurenţiu. Am făcut vreo două scenete cu ele în sezonul trecut alături de Ioana. Ambele au ieşit demenţial”, adaugă actriţa Gabriela Marin.

Urmareste Cronica Carcotasilor online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Cronica Carcotasilor – Editia din 17 Mai 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Cronica Carcotasilor – Editia din 17 Mai 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *