Emisiuni TV Online Gratis

Vă mulțumim că ați vizitat www.emisiuni.net. Site-ul nostru  nu conține niciun fel de material viral si nu percepe nicio taxa/abonament pentru vizualizarea videoclipurilor.

EMISIUNI.NET conține coduri de încorporare de tip „embed” disponibile gratuit pe site-uri  oficiale, YouTube, Twitter, Facebook și multe altele.

Videoclipurile de pe emisiuni.net se pot vizualiza pe orice tip de platforma (Laptop, PC, Tableta, Telefon mobil, Televizor, iPad, iPhone, Smart TV) indiferent de sistemul de operare (Android, Android TV, iOS, Windows) avand nevoie doar de un browser.

Emisiuni.net nu gazduieste niciun fisier video, toate materialele de pe site-ul nostru sunt gaduite de diferite platforme de tip video-sharing la care accesul este gratuit si neconditionat. De asemenea, site-ul nostru nu percepe nicio taxa pentru vizualizarea materialelor, decizia apartinand exclusiv utilizatorului final daca doreste sau nu sa vada aceste materiale. Nu ne asumam nicio responsabilitate daca link-urile de tip „embed” functioneaza sau daca cel care le-a incarcat detine drepturi de autor asupra lor. Orice distribuire nelegala pe site-ul nostru poate fi  raportata in serctiunea CONTACT, dupa studierea paginii de tip DMCA.

Ne poti contacta si daca constati ca anumite link-ur nu functioneaza.

Ne dorim sa iti oferim un serviciu de calitate! Din aceasta cauza imbunatatim site-ul nostru luna de luna.

Cele mai recente emisiuni TV