Imperiul Leilor – Sezonul 4 Editia 8 din 7 Noiembrie 2023

Vezi mai jos pe site Imperiul Leilor – Sezonul 4 Editia 8 din 7 Noiembrie 2023 HD

Imperiul Leilor – Sezonul 4 Editia 8 din 7 Noiembrie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

O revenire așteptată de către toți pasionații de antreprenoriat. Un show care a schimbat viitorul celor care au crezut și au muncit pentru pasiunea lor. Imperiul Leilor revine în această seară, cu mai multă maturitate și responsabilitate. După ce au investit milioane de euro în afaceri cu potențial, Leii revin încrezători în puterea lor de a face o diferență. Premiera sezonului patru poate fi văzută în această seară, de la ora 21:30, la PRO TV.

Imperiul Leilor a ajuns la al 4-lea sezon

Noutatea este că opt lei se vor afla în acest sezon, al patrulea la număr,  în fața celor de acasă, unii având deja câteva sezoane în care au schimbat destine, iar alții fiind pentru prima dată în acest rol. Printre cei care revin se află: veteranul, Dragoș Petrescu,cunoscut celor de acasă încă din primul sezon, fondatorul lanțului de restaurante City Grill, Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home deco, Mobexpert și Cristina Bâtlan, fondatoarea și proprietara brandului Musette, care se află în show încă de la sezonul doi și Dr. Wargha Enayati, fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City, aflat în emisiune de anul trecut.  Alături de aceștia vor fi patru noi investitori: Daniel Mischie, CEO City Grill, Mircea Căpățînă, Cofondator &  Director de Marketing SmartBill, Felix Pătrășcanu, proprietar Fan Courier și Răzvan Raț, cunoscutul fost fotbalist și investitor în domeniul tehnologiei și al afacerilor imobiliare.

Urmareste mai jos Imperiul Leilor Sezonul 4 Online Gratuit

Și în acest an, liderii unor afaceri de succes din România îi vor căuta pe antreprenorii care merită să fie cunoscuți în domeniul lor și le vor oferi șansa de a face o schimbare reală! Pe scaunele investitorilor se vor așeza oameni cu experiență, viziune și dorință de a vedea cum piața de business din România se dezvoltă tot mai mult.

Timp de trei sezoane, sute de afaceri aflate la început sau proiecte cu un potențial spectaculos au primit șansa la care sperau și unele dintre ele au început să sedimenteze deja un drum pe care vor putea cunoaște succesul. Acum este vremea altora să facă primul pas.

Imperiul Leilor – Sezonul 4 Editia 8 din 7 Noiembrie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Leii sunt pregățiți! Antreprenorii au cele mai bune planuri. E vremea să înceapă investițiile! Până când noul sezon va putea fi urmărit la PRO TV și pe VOYO, toți pasionații pot afla noutăți de la filmările, urmărind conturile sociale ale show-ului.

Urmareste Las Fierbinti online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

EDITIA VA FI POSTATA INTEGRAL AICI DUPA ORA 22

Vreau Like

Vezi Imperiul Leilor – Sezonul 4 Editia 8 din 7 Noiembrie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Imperiul Leilor – Sezonul 4 Editia 8 din 7 Noiembrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *