Las Fierbinti Sezonul 22 Episodul 13+14 ~ AMNEZIA

Vezi mai jos pe site Las Fierbinti Sezonul 22 Episodul 13+14 ~ AMNEZIA HD

Las Fierbinti Sezonul 22 Episodul 13+14 ~ AMNEZIA online gratuit pe www.emisiuni.net

În seara aceasta, în Las Fierbinți, Dorel se duce la filarmonică să se angajeze pianist, dar înainte de toate dă o probă cu Bobiță să-și demonstreze talentul.

Giani s-a gândit, și-a pus rotițele în mișcare și își face firmă „care e scutită, nu plătește TVA”. Singurul impediment avut în tot acest demers e numele, dar, în final, îl alege pe cel mai bun: Giani Orlando SRL. Însă nu e singura firmă nou înființată, apare și competiția, Nicu Rață SRL.

Ce se întâmplă în episodul din 23 martie 2022 „Las Fierbinți”

Celentano se trezește din beție și descoperă cu stupoare că lângă el, în pat, e o femeie. „Ce mi se întâmplă mie e la titlul emisiunii Șoc și groază. De ce eu, de ce? Sunt hotărât, plec la capătul pământului, mie mi-e rușine să mă mai uit în ochii mei. Mai bine mă trezeam mort. Mă duc în Austria, la canguri”, va spune el.

Cine este femeia care îi provoacă lui Celentano toată această stare, aflăm în seara aceasta, de la 20:30, în Las Fierbinți.

Urmareste mai jos Las Fierbinti Sezonul 22 Online Gratuit

Robi descoperă ceasul bun, diferit de cel rău, care îi aducea numai ghinioane, printre care așteptarea serialului de seara. Ceasul obișnuit nu reflecă realitatea din teren și intervine flerul lui de polițist să-i rezolve problemele. Norocul lui este că mai are o mână liberă, pentru ceasul bun. Teoria lui e complexă, iar Dalida și Vasile încearcă cu greu să o înțeleagă.

Las Fierbinti Sezonul 22 Episodul 13+14 ~ AMNEZIA- Integral pe Emisiuni.net

Înainte de lansarea noului sezon, Adrian Văncică, unul dintre actorii principali ai serialului, dar și scenarist, declară: ”Ce poate să aducă un sezon nou Las Fierbinți? După mai mult de 500 de episoade, și cu niște personaje care au fost construite să nu învețe nimic niciodată din greșelile lor, crezi că e ușor să mai găsești situații noi? Nu e, dar uite că se poate. Așa cum și România e mereu surprinzătoare, și dă din râs în plâns, așa va fi și sezonul nou din Las Fierbinți, când fierbinte, când rece… Și eu sunt curios să-l văd :)). Încă mai filmăm la el, nu e gata. Ne-am bucura foarte tare dacă telespectatorii ar veni la întâlnirea cu noi, măcar atâția câți au fost sezoanele trecute”.

”Tu știai că Vasile mai are o casă în Fierbinți?”, va fi întrebarea adresată de Giani care va declanșa un întreg lanț de pățanii printre săteni. Asta se va intampla când aceștia vor afla că primarul plănuiește să primească pe cineva în locuința lui. De ce vor începe femeile să gătească baclava, iar bărbații să fure… cai, aflăm în doar câteva ore!

Urmareste Las Fierbinti online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Las Fierbinti Sezonul 22 Episodul 13+14 ~ AMNEZIA online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Las Fierbinti Sezonul 22 Episodul 13+14 ~ AMNEZIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *