Lectii de Viata – Sezonul 3 Episodul 135

Vezi mai jos pe site Lectii de Viata – Sezonul 3 Episodul 135 HD

Lectii de Viata – Sezonul 3 Episodul 135 online gratuit pe www.emisiuni.net

Lectii de viata este un serial difuzat pe Pro TV ce a avut premiera pe 30 martie 2015 și a cumulat 7 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii. El reprezinta inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă.

Lectii de Viata a ajuns la al 7-lea sezon

În serialul Lectii de Viata  se pot regăsi mulți tineri, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului. Ele pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață.

Urmareste mai jos Lectii de Viata Online Gratuit

Din cauza pandemiei, productia episoadelor a fost oprită pentru restul anului 2020. Restul episoadelor filmate din 2018 au fost date pe post începând din februarie 2021 până la finalul sezonului 5.

Lectii de Viata – Sezonul 3 Episodul 135 – Integral pe Emisiuni.net

Pe data de 6 iunie 2022 s-a lansat sezonul 7. Episoadele din sezonul 7 au perioada de difuzare mai mare, de 80-85 minute. Din 29 august 2022 episoadele noi în acest format sunt difuzate pe PRO TV. Difuzarea se face în două părți de o oră, cea de-a doua fiind difuzat ziua următoare pentru a respecta formatul televizat.

“Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama. Asta pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.

Urmareste Lectii de Viata online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vreau Like

Vezi Lectii de Viata – Sezonul 3 Episodul 135 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Lectii de Viata – Sezonul 3 Episodul 135

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *