Lia – Sotia Sotului Meu – Episodul 11 din 23 Martie 2023

Vezi mai jos pe site Lia – Sotia Sotului Meu – Episodul 11 din 23 Martie 2023 HD

Lia – Sotia Sotului Meu – Episodul 11 din 23 Martie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Problemele continuă în viața familiei Vornicu și a celor care stau în preajma lor, iar în prezent amenințarea din partea clanului Rocca este tot mai pregnantă. În episoadul 10 din Lia – Soția soția soțului meu, Alice și Lia au ajuns la spital, în urma unui accident rutier, care scoate la lumină noi trădări și alianțe periculoase. Iată ce s-a întâmplat! După cele întâmplate în episoadele precedente, Lia și Petru par să fi ajuns la sentimente mai bune, după ce ea i-a propus din nou să divorțeze, după ultimul scandal. Cu toate acestea, de când lucrează la agenția lui Răzvan, Lia nu prea mai are timp de nimic altceva. Petru îi cere să se întâlnească și îi spune că atât el, cât și Robi, îi duc lipsa.

Lia – Soția soția soțului meu, episodul 11. Lia și Petru s-au împăcat

„Sunt gelos!”, i-a recunoscut el. „Toată gelozia asta vine din faptul că nu ești sigur pe dragostea noastră”, i-a răspuns Lia.

„Vreau să îți spun ceva.. A mai aflat cineva de noi”, a pus-o Petru pe Lia în gardă, după apelul primit din partea clanului Rocca. „Nu ești în siguranță. Și e exclus să divorțăm. Te iubesc, nu pot”, a continuat el.

Lia – Soția soția soțului meu. Ce se întâmplă cu Gabi și Pavel

Între Gabi și Pavel, situația e din nou cu probleme, după ce ea i-a recunoscut că nu era, de fapt, însărcinată. Pavel s-a declarat dezamăgit că a fost mințit, însă este și mai supărat că nu va deveni tată. Cei doi au avut parte de un moment emoționant pe terasă.

Otilia încearcă să o recâștige pe Alice, după ce Andi i-a lăsat acesteia un bilet în care i-a scris să nu aibă încredere în mama lor, după ce a decis să plece de acasă. „Știu că-mi ascunzi ceva”, i-a spus Alice.

Între timp, Andi stă temporar la Mike, în casa lui El Capitan. „Îți propun să te muți la soră-ta”, i-a spus aceasta, făcând referire la Mira. „Nu suntem atât de apropiați..”, a replicat Andi. El Capital i-a dat însă de înțeles că i-a văzut împreună la terasă: „Mie mi s-a părut că sunteți.”La firma lui Răzvan, Lia a primit oferta de a se angaja permanent, după ce a demonstrat că are toate abilitățile necesare. Petru a încercat să îl împace pe Robi, iar micuțul s-a plâns că mereu este singur. „Nici Lia nu mai stă cu mine..”, i-a spus el tatălui lui. Petru i-a explicat situația, iar la final cei doi s-au împăcat și și-au spus că se iubesc.

Lia – Sotia Sotului Meu – Episodul 11 din 23 Martie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Otilia i-a cerut lui Petru ajutorul în întreaga situație cu Andi. „Andi știe de tine și de Lia și în stare să îi spună lui Alice. Îmi e teamă că Alice o să își facă ceva..”, s-a plâns Otilia. Totodată, Otilia a sfătuit-o pe Alice să nu îi recunoască lui Petru că i-a revenit memoria, în timp ce lui Petru i-a spus că Alice nu și-a revenit și mai are nevoie de timp pentru a afla despre el și Lia.

Maria încearcă să afle ce se întâmple cu Dana și de ce a ales să își dea demisia de la firma lui Petru. Marcel l-a pus chiar pe Sorin să o spioneze și să îi „raporteze” tot!

Petru a aflat că Andi stă la El Capitan și i-a făcut o vizită, găsind-o și pe Mira acolo. „Andi, ai grijă ce vorbești. Nu vrei să o ai pe conștiință pe Alice..”, i-a spus Petru. Acesta a invitat-o totodată pe Mira la el la circuit și i-a propus un loc de muncă. „Chiar aveam nevoie de un avocat. Aș vrea să mă ajuți și cu Andi”, i-a spus el. Mira s-a ridicat și a plecat însă.

Urmareste Lia – Sotia Sotului Meu online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Lia – Sotia Sotului Meu – Episodul 11 din 23 Martie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Lia – Sotia Sotului Meu – Episodul 11 din 23 Martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *