Lia – Sotia Sotului Meu – Episodul 20 din 25 Mai 2023

Vezi mai jos pe site Lia – Sotia Sotului Meu – Episodul 20 din 25 Mai 2023 HD

Lia – Sotia Sotului Meu – Episodul 20 din 25 Mai 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Lia e o tânără de 20 de ani, fiică de profesor, care e nevoită, în urma pierderii tatălui său, să renunţe la cel mai mare vis al ei, acela de a urma cursurile celebrei şcoli de balet de la Moscova. Fără niciun alt sprijin, Lia decide să vină la singura ei rudă, mătuşa ei, care lucrează pe domeniul Vornicu, unde îl va întâlni pe Petru. Serialul Lia – Soția soțului meu aduce în prim-plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se lovește de o mulţime de obstacole şi pericole. Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit?

O poveste unica de iubire

„Lia – soţia soţului meu” se pregătește de lansare. Serialul va avea premiera pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1. Producţia ce va fi difuzată în fiecare joi la Antena 1 este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem – Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

De câteva luni bune, drumurile mele duc inevitabil spre platoul de filmare de la Lia – soţia soţului meu. Am pornit cu mare bucurie în proiectul despre care pot spune că reprezintă una dintre cele mai mari provocări pentru mine şi abia aştept să vizionez primele episoade, pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1”, a declarat Ana Bodea, interpreta Liei în serialul cu acelaşi nume.

Urmareste mai jos Lia – Sotia Sotului Meu Online Gratuit

Ştefan Floroaica a completat: “Este primul meu rol, aşa că vine la pachet cu un mix de sentimente… entuziasm, încredere şi deopotrivă îndoială. Sunt foarte curios să văd şi eu primele imagini cu impunătorul Petru Vornicu, personajul de la care am împrumutat şi căruia i-am împrumutat multe în ultima vreme! Aşa că abia aştept şi eu ziua de joi!”.

La rândul ei, Ioana Blaj, interpreta lui Alice a dezvăluit: “Pentru mine, acest proiect înseamnă enorm. Asta pentru că o joc pe Alice…o sumă de contradicţii. Nu ştiu dacă am fost vreodată atât de fascinată de vreun personaj. Sper să îi fascineze şi pe telespectatorii noştri şi să îi atragă toată povestea din Lia – soţia soţului meu!”.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi. Telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Lia – soţia soţului meu urmărind conturile oficiale ale serialului.

Lia – Sotia Sotului Meu – Episodul 20 din 25 Mai 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Lia – Sotia Sotului Meu online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Lia – Sotia Sotului Meu – Episodul 20 din 25 Mai 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Lia – Sotia Sotului Meu – Episodul 20 din 25 Mai 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *