Love Island – Sezonul 1 Editia 33 din 8 Noiembrie 2023

Vezi mai jos pe site Love Island – Sezonul 1 Editia 33 din 8 Noiembrie 2023 HD

Love Island – Sezonul 1 Editia 33 din 8 Noiembrie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Cel mai așteptat reality show al momentului, Love Island România, a început duminică 2 Octombrie 2023 . Cinci fete și cinci băieți intră în cea mai palpitantă aventură a vieții lor timp de două luni cu scopul de a găsi dragostea adevărată.  Gazda emisiunii, Alina Ceușan, ne va ține la curent cu poveștile de dragoste și dramele dintre concurenți.

Love Island România, filmat într-o locație exotică

Insula Tenerife este pentru „Love Island” România decorul perfect pentru povestile captivante de dragoste. Participanții tineri și aventuroși vor locui într-o vilă luxoasă ascunsă din această insulă exotică. În cadrul emisiunii „Love Island România”, două grupuri – unul alcătuit din femei și altul din bărbați – sunt aduse într-o vilă de lux, unde au ocazia să socializeze și să creeze conexiuni autentice, cu speranța de a-și găsi sufletul pereche.

Cuplurile formate în vilă vor trece prin diferite provocări menite să testeze soliditatea relațiilor lor și să determine dacă sunt menite să rămână împreună.

Cine sunt concurenții Love Island România

Ada Ileana are 26 de ani, este profesoară de limba engleză și câștigătoarea titlului Miss Internațional România 2022. Spune că de trei ani este singură pentru că n-a găsit pe nimeni potrivit pentru ea, însă nu și-a pierdut speranța: ”Încă mai cred în magie, în magia care poate apărea între doi oameni. Asta caut, sper să și găsesc!”. Studentă în anul III, la Medicină, Alexandra Balea (23 de ani), a venit în cel mai fierbinte reality show al momentului cu ochi de înger și inimă de război, dar cu sufletul deschis să-și găsească jumătatea: ”Dacă îmi place de cineva, fac eu primul pas!” Gabriela Ilișiu este cântăreață, are 23 de ani, recunoaște că nu are nevoie de mult timp pentru a-i fi furată inima, dar nu face niciodată primul pas: Curajoasă și pozitivă, Josephinka Smolena (21 de ani) este însoțitor de zbor și îi place să-și exprime emoțiile prin muzică și dans. ”Îmi place să zbor, dar nu în brațele oricui. Îmi plac bărbații cu simțul umorului, dar care nu iau dragostea în glumă!”, ne-a mărturisit aceasta.Mădălina Rancea (26 de ani) este consultant de vânzări și a venit în Love Island pentru a găsi un bărbat stabil emoțional, empatic și amuzant. ”.Adrian Butușină, 29 de ani, spune despre el că atunci când este singur, flirtează cu mai multe femei în același timp, însă când este într-o relație, devine cel mai romantic bărbat din lume. Denis Iuga are 21 de ani și este răsfățatul rețelelor sociale. Îi plac petrecerile și provocările de pe TikTok, acolo unde a strâns o comunitate de peste 150.000 de urmăritori. ”.Andrei Bordeianu are 23 de ani și este antrenor personal. Pentru el, femeia ideală trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu forme, să fie amuzantă și energică… la fel ca el. ”Mușchii nu înseamnă doar look, sunt dovada determinării și a forței de a nu renunța. Vreau tot ce e top, pentru că și eu sunt top!”

Love Island – Sezonul 1 Editia 33 din 8 Noiembrie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

EMISIUNEA VA FI POSTATA INTEGRAL AICI DUPA ORA 21

Urmareste Love Island online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vreau Like

Vezi Love Island – Sezonul 1 Editia 33 din 8 Noiembrie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Love Island – Sezonul 1 Editia 33 din 8 Noiembrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *