MARIA si MUSTAFA – Sezonul 1 Episodul 4 din 25 Septembrie 2020

MARIA si MUSTAFA – Sezonul 1 Episodul 4 din 25 Septembrie 2020

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Maria si Mustafa” sezonul 1 episodul 4 din data de 25 septembrie 2020 HD.

Calea Mariei și lui Mustafa se intersectează cu seria evenimentelor nefericite și a coincidențelor în timp ce se îndreaptă spre Cappadocia. Au fost atât de impresionați unul de celălalt încât au decis să meargă împreună in Ürgüp, neștiind faptul că acesta va fi drumul către o viață care schimbă iubirea. Mustafa, frumos și carismatic este moștenitorul familiei Candemir, una dintre cele mai puternice familii din Ürgüp.

După moartea bruscă a fratelui său mai mare, a fost obligat să se căsătorească cu logodnica fratelui său Gonca, care aștepta un copil. Căsătoria cu ea a evitat riscul potențial al ostilității celor două familii. Prin urmare, această căsătorie este doar pe hârtie și Mustafa are grijă de Gonca și de nepoata sa. Un tată turc și copilul unei mame columbiene. Urmareste serialul turcesc Maria si Mustafa Episodul 4 online subtitrat.

Frumoasa Maria merge la Ürgüp pentru a-și vinde proprietatea moștenită de tatăl ei, care a murit recent. Scopul ei este să vândă proprietatea imediat, astfel încât să se întoarcă în Columbia și să deschidă cafeneaua la care a visat mereu. Ambele familii puternice; Candemirii și Yalçınoğlusi doresc să cumpere proprietatea. Dar, în timpul procesului de vânzare, apare o dispută între cele două familii.

Maria este extrem de tulburată de tensiunea crescândă și amana vânzarea proprietății. Mustafa își cere scuze față de Maria în numele familiei sale, iar această scuză îi reunește în timp ce se apropie unul de celălalt. Maria își amână puțin mai mult dorința de a merge în Columbia. Între timp, intimitatea lor se transformă într-o iubire pasională.

Mustafa își dorește să-și petreacă restul vieții cu Maria și, pentru a realiza acest lucru, trebuie să scape de pseudo căsătoria despre care Maria nu are nicio idee.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danea

abia asteptam sa apara