Mireasa – Sezonul 7 Editia 51 din 27 Martie 2023

Vezi mai jos pe site Mireasa – Sezonul 7 Editia 51 din 27 Martie 2023 HD

Mireasa – Sezonul 7 Editia 51 din 27 Martie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Cătălina și Vlad au fost rugați să părăsească platoul Mireasa și să meargă în casă. Acolo îi așteptau bunica, mama și mătușa lui Vlad. Aceștia au venit cu daruri: cornulețe, tort, baloane.

Bunica și mama lui Vlad, încântate de relația acestuia cu Cătălina

În timp ce Vlad și mama lui chicoteau, bunica lui a povestit câteva lucruri despre concurentul de la Mireasa sezon 7. ”La noi în casă el a fost o surpriză permanentă.”, a zis bunica lui Vlad, care a subliniat că tânărul o aștepta cu masa făcută când ea pleca la muncă, la câmp. ”A fost un bibelou. Când am auzit că a născut mama, am sărit în sus de fericire”, a mai adăugat bunica.

Mama lui Vlad o place pe Cătălina. ”Dacă continuă ca acum”, a zis aceasta, relația va avea un viitor frumos. Ea a venit tocmai din Olanda pentru a îl surprinde pe fiul său. Mama i-a întors surpriza, căci și Vlad a mers până în Italia de ziua ei. Sora lui nu a putut veni pentru că nu a fost posibil să lipsească de la serviciu. Mama concurentului i-a transmis Cătălinei că nu trebuie să-și facă griji pentru că nu ar avea unde să meargă dacă va fi eliminată, pentru că Vlad are un apartament în București.

Urmareste mai jos Mireasa Online Gratuit

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa – Sezonul 7 Editia 51 din 27 Martie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Mireasa online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Mireasa – Sezonul 7 Editia 51 din 27 Martie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Mireasa – Sezonul 7 Editia 51 din 27 Martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *