REGINA – Episodul 12

Vezi mai jos pe site REGINA – Episodul 12 HD

Regina – Episodul 12 online gratuit pe www.emisiuni.net

Istoric

Regina este o telenovelă românească, o cotinuare a telenovelei Inimă de țigan, difuzată în două sezoane, având un număr de 160 de episoade. Telenovela spune povestea de dragoste dintre doi tineri crescuți în șatră: Regina, personaj jucat de Diana Dumitrescu, și Cosmin, rol interpretat de Bogdan Albulescu. În plan secundar, se continuă povestea de dragoste din Inimă de țigan dintre Irina (Andreea Ibacka) și Codruț (Denis Ștefan). Pe parcursul telenovelei se dovedește că Regina are, de fapt, rădăcini nobile, asemenea numelui său, fiind răpită în copilărie, iar Cosmin este un agent sub acoperire ce reușește să se infiltreze în șatra de tigani, unde Don (Dan Condurache), tatăl vitreg al Reginei, și State Potcovaru (Gheorghe Visu) făceau afaceri necurate, cu droguri și trafic de carne vie.

Serialul romanesc „Regina” este un serial produs in anul 2008, fiind o continuare a productiei „Inima de tigan”. Cele doua sezoane au fost difuzate in premiera pe postul Acasa TV , intre anii 2007 si 2010.

Regina, povestea si origini

Serialul „Inima de tigan” a obtinut audiente impresionante, motiv pentru care acesta a a avut si o continuare (Regina).

Povestea din „Regina” se rezuma la 2 tineri ce ajung sa se indragosteasca unul de altul. Tanara, numita Regina (Diana Dumitrescu), este crescuta intr-o satra de tigani, unde locuieste si in povestea serialului. Aceasta afla intr-un final ca are origini nobile si ca a fost rapita in copilarie.

Tanarul de care Regina se indragosteste se numeste Cosmin iar povestea lui este mult mai complicata. El este in realitate un agent sub acoperire ce deserveste ca mana dreapta a lui Don.

Conducatorii satrei sunt Don Antonucci (tatal vitreg al Reginei) si State Potcovaru (Ghorghe Visu). Cei doi faceau afaceri murdare impreuna, motiv pentru care Cosmin isi facuse aparitia in satra.

Pentru a ajunge sa fie mana drapta a lui Don si pentru a nu fi descoperit, Cosmin este nevoit sa faca multe sacrificii. El este nevoit sa aiba sange rece si ajunge in punctul de a face orice pentru a-l impresiona pe Don (Dan Condurache).

Regina – Episodul 12 Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Regina online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi REGINA – Episodul 12 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la REGINA – Episodul 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *