Romanii au Talent – Sezonul 13 Editia 16 din 5 Mai 2023

Vezi mai jos pe site Romanii au Talent – Sezonul 13 Editia 16 din 5 Mai 2023 HD

Romanii au Talent – Sezonul 134 Editia 16 din 5 Mai 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Românii au talent este o emisiune difuzata de PRO TV în prime time, la ora 20.30. Show-ul de televiziune a debutat la postul PRO TV, în februarie 2011, timp în care a stabilit recorduri de audiență. Emisiunea îi are drept prezentatori pe Smiley și Paveș Bartoș. Din juriul emisiunii Românii au talent fac parte nume importante din showbiz: Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Poți urmări pe VOYO toate momentele din emisiune, numere de golden buzz, ediții din fiecare sezon, începand cu sezonul 1 și până în prezent, înregistrări emoționante cu cei mai talentați concurenți, cu lacrimile din ochii juraților, dar și reprezentațiile memorabile ale câștigătorilor: dans la bară, acrobații și multe altele.

Emisiunea show de pe PRO TV a ajuns la Sezonul 13, un sezon magic

Premiul pus în joc de producători se ridică la valoarea de 120.000 de euro. Concurenții trebuie să demonstreze încă de la urcarea pe scenă că merită să treacă în următoarele etape.

”Se pare că sezonul ăsta am revelația”, va declara Mihai Bobonete și-l va completa pe Andi Moisescu care va admite că ”este despre capacitatea de a crea spectacol”. Din culise, Smiley va spune că ”la nivelul ăsta nu am mai văzut”. Oare despre ce moment să fie vorba? Rămâne de văzut!

Cine face parte din juriul „Românii au talent” sezonul 13

Încărcați de energie și dorința de a se bucura de talente care mai de care mai spectaculoase, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere acele DA-uri mult visate. Pavel Bartoș și Smiley sunt în culise și au de oferit tuturor celor care și-au găsit curajul să ajungă pe această scenă din bucuria și entuziasmul lor! Juriul „Românii au telent” a rămas neschimbat de la sezonul anterior și este format în continuare din cântăreața Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Citeşte întreaga ştire: „Românii au talent”, sezonul 13. Concurentul de 15 ani care a cântat pe stradă, iar mai târziu a ajuns să fie artist la petreceri.

Zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatori, sunt gata să fie apăsate și să strălucească. Ele ofera șansa unei calificări directe în semifinale, în timp ce butoanele roșii speră să se aprindă cât mai rar. Telespectatorii se vor așeza comod în fața televizoarelor și se vor bucura de prima ediție a unui sezon ce le va oferi magia talentului.

Romanii au Talent – Sezonul 13 Editia 16 din 5 Mai 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Romanii au Talent online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Romanii au Talent – Sezonul 13 Editia 16 din 5 Mai 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Romanii au Talent – Sezonul 13 Editia 16 din 5 Mai 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *