Sef sub Acoperire – Sezonul 3 Editia 7 din 23 Martie 2023

Vezi mai jos pe site Sef sub Acoperire – Sezonul 3 Editia 7 din 23 Martie 2023 HD

Sef sub Acoperire – Sezonul 3 Editia 7 din 23 Martie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

În această seară, într-un experiment curajos, frații George și Iulian Safir vor intra sub acoperire în compania fondată de tatăl lor. Cei doi vor lucra, cot la cot cu angajații, în fabrici și ferme de pui, vor descoperi ce probleme au aceștia, dar vor cunoaște și eroii necunoscuți care stau în spatele succesului lor.

Familia Safir este un nume important în industria cărnii din România. Afacerea pornită în Vaslui, acum 30 de ani, realizează anual peste 15.000 de tone de produse din carne de pasăre. Începută de la zero, ca o firmă mică de familie, compania Safir a ajuns astăzi să aibă peste 700 de angajați și o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro.

Doi frați într-un experiment curajos! George și Iulian Safir intră sub acoperire

Povestea Safir a început cu mult timp înainte de prima fermă și are legătură cu bunicul celor doi actuali proprietari. ”Undeva în anul 1945, bunicul meu a cumpărat o moară în satul Văleni, în 1965 a fost luată de comuniști. El a lucrat în propria lui moară, iar după ce a căzut comunismul, tatăl meu a reușit în 1991, când s-a înființat și firma Safir, să cumpere moara”, povestește Iulian Safir. Mica firmă de familie, pornită de la o moară, s-a dezvoltat organic în anii următori când a trecut la un alt nivel – producția de carne de pasăre. ”Prima serie de pui a fost în 1993, am crescut 3.200 de pui. Eu cu George am fost angajații, noi îi hrăneam, totul era manual”, spune acesta.  Fratele lui își amintește cum în fiecare noapte se trezeau din oră-n oră pentru a hrăni puii: ”Puneam ceasul deasupra capului să ne trezim din ora-n oră, când unul, când altul, ca să avem grijă de pui. Hala de pui era lângă casa bunicilor”, a declarat George Safir.

Sef sub Acoperire – Sezonul 3 Editia 7 din 23 Martie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Cei doi tineri directori se vor transforma total în această seară. Ei vor lucra în propria companie folosindu-se de o identitate falsă. Asta pentru a vedea care sunt problemele de care se confruntă zi de zi angajații lor, dar și ce povești impresionante de viață ascund.

Cum vor reacționa aceștia când vor vedea cine sunt cei doi noi colegi care au muncit alături de ei? Vedem acest lucru în această seară, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Șef sub acoperire

 

Urmareste Sef sub Acoperire online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Sef sub Acoperire – Sezonul 3 Editia 7 din 23 Martie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Sef sub Acoperire – Sezonul 3 Editia 7 din 23 Martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *