Stirile ProTV – Editia din 4 Iunie 2023 Ora 19

Vezi mai jos pe site Stirile ProTV – Editia din 4 Iunie 2023 Ora 19 HD

Stirile ProTV – Editia din 4 Iunie 2023 Ora 19 online gratuit pe www.emisiuni.net

In fiecare seara a saptamanii, la ora 19.00, ochii telespectatorilor sunt pe ProTV. De luni pana vineri Andreea Esca si in week-end Oana Andoni aduc telespectatorilor cele mai importante evenimente ale zilei.  Reportaje speciale, interviuri în exclusivitate, subiecte fierbinţi, corespondenţe din mijlocul evenimentelor, unele neîncheiate inca, toate sunt prezentate in premiera într-o maniera unica si inconfundabila care continuă zilnic. Oamenii zilei sunt in prim-planul stirilor prezentate de Andreea Esca. Reporterii Ştirilor Pro TV bat lumea în lung şi în lat pentru ca orice subiect sau eveniment important să fie prezentat. Stirile ProTV fac dovada unei demonstraţii de jurnalism desfasurata într-un ritm alert, punctata de transmisiunile reporterilor Pro TV. Primul jurnal al Știrilor Pro TV a intrat în casele telespectatorilor pe data de 1 decembrie 1995 . Coincide cu lansarea oficială a postului Pro TV.

Stirile ProTV – cele mai urmarite stiri din Romania

Știrile Pro TV este cea mai urmărită emisiune de știri din România, cu o medie de 9,3 puncte de rating și 25,1% cotă de piață.  Sunt urmarite de peste un milion de telespectatori din mediul urban.

Emisiunea Știrile Pro TV a câștigat în septembrie 2008 „International Emmy Award News pe 2008” pentru campania Tu știi ce mai face copilul tău?

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România. Ea și-a început cariera în urmă cu de 30, iar de 28 de ani prezintă știrile pentru postul de televiziune Pro TV.

Urmareste mai jos Stirile ProTV Online Gratuit

Emisiunea este destul de controversată, foarte multe critici fiind aduse Știrilor Pro TV pentru subiectele de violență, ofensatoare sau de exces de zel, chiar anumite reportaje fiind criticate fiind drept false sau „inventate” și fiind de asemenea criticate pentru dramatizarea excesivă a subiectelor, doar pentru a fi „subiecte senzaționale”. Cu ani în urmă, printe subiectele știrilor orei 19 erau încadrate și vedete „infaimoase” precum Victor Slav, Adrian „Copilul Minune” și alții.

Este controversată și ediția zilnică a știrilor Pro TV de la ora 17:00, prezentate de Monica Dascălu. Asta pentru subiecte de crimă, omucidere sau de abuzuri sexuale și excesiva detaliere a acestora.  Conținutul lor este cunoscut în cultura populară ca „Știrile de la ora 5”.

Știrile Pro TV a schimbat grafică de-a lungul anilor. Cea mai mare schimbare a fost în 2015 când a fost schimbată pentru prima dată culoarea burtierei. A fost schimbata din albastru în alb și roșu. Iar în 2020 pentru prima dată culoarea pătratului cu Știrile Pro TV, din albastru în roșu.

Stirile ProTV – Editia din 4 Iunie 2023 Ora 19 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Stirile ProTV online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Stirile ProTV – Editia din 4 Iunie 2023 Ora 19 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Stirile ProTV – Editia din 4 Iunie 2023 Ora 19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *