Survivor Romania 2023 – Editia 60 din 23 Mai 2023 – SEMIFINALA

Vezi mai jos pe site Survivor Romania 2023 – Editia 60 din 23 Mai 2023 – SEMIFINALA HD

Survivor Romania 2023 – Editia 60 din 23 Mai 2023 – SEMIFINALA online gratuit pe www.emisiuni.net

A început Survivor România 2023, show-ul Tv care este transmis pe PRO TV în fiecare seară de luni, marți și miercuri de la ora 20.30. Faimoșii și Războinicii au început spectaculos noua ediție a concursului.

Și la ediția de anul acesta, 12 vedete fac parte din echipa Faimoșilor și  își vor încerca forțele și tăria de caracter. Faimoșii vor avea de înfruntat o echipă de 12 Războinici, români obișnuiți care doresc să își dovedească calitățile.

Survivor Romania, un reality-show de exceptie cu audiente record

Din ianuarie, la PRO TV, Daniel Pavel le aduce celor de acasă un nou sezon din „Survivor România” mai tare ca niciodată. Cei 24 concurenți vor începe, în curând, lupta pentru titlul de Survivor. Un format care te scoate din zona de confort. Un show care este trăit cu sufletul la gură de către toți telespectatorii.

Urmareste mai jos Survivor Romania 2023 Online Gratuit

Daniel Pavel prezintă „Survivor România” 2023. Prezentatorul a plecat în Republica Dominicană pentru următoarele șase luni.
Dan Cruceru a fost prezentatorul „Survivor România”, în primul sezon. Deși toată lumea se aștepta ca acesta să revină în Republica Dominicană, locul lui a fost luat de Daniel Pavel, în sezonul 2.

La fel ca și în ceilalți ani, filmările pentru Survivor România 2023 vor avea loc în jungla din Republica Dominicană.
Concurenții ajung pe o plajă protejată din Dominicană, unde nu există tehnologie. Există generatoare uriașe necesare pentru alimentarea echipamentelor din regie. Sunt zeci de metri de cabluri înșirate și băgate în nisip. Camerele, stativele, mixerele și monitoarele din regie sunt aduse cu barca la punctul de filmare în fiecare dimineață.

Survivor Romania 2023 – Editia 60 din 23 Mai 2023 – SEMIFINALA – Integral pe Emisiuni.net

Cine sunt vedetele din echipa Faimoșilor la Survivor România 2023 Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

Cine sunt concurenții din echipa Războinicilor la Survivor România 2023 Echipa Războinicilor este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

Urmareste Survivor Romania 2023 online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Survivor Romania 2023 – Editia 60 din 23 Mai 2023 – SEMIFINALA online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Survivor Romania 2023 – Editia 60 din 23 Mai 2023 – SEMIFINALA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *