Visuri la Cheie – Sezonul 1 Editia 1

Vezi mai jos pe site Visuri la Cheie – Sezonul 1 Editia 1 HD

Visuri la Cheie – Sezonul 1 Editia 1 online gratuit pe www.emisiuni.net

Visuri la cheie este un show de televiziune difuzat de PRO TV. Cazuri emoționante, care transformă visele în realitate. Căminul devine unul de poveste pentru protagoniști, cu ajutorul designerilor de interior și arhitecților Cristina Joia, Andra Marinescu, Oana Boghiu, Mara Ciubotaru, Alex Gavrilescu și Andrei Samoil. Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie, aduce pe micul ecran oameni deosebiți, cu povești impresionante, dar și cu visuri de neclinitit.

Cazuri emotionante ce transforma visuri in realitate

Dragos Bucur, gazda show-ului a pornit alaturi de Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil pentru a reface casele romanilor mai putin norocosi. Pentru a darui o raza de speranta si pentru a le reda zambetul pe buze, lucruri care le-au lipsit o viata intreaga. Dragos va ajuta familiile aflate in necaz sa aiba un trai mai bun. El le va oferi locuintele de care au nevoie si pe care le viseaza. Acest ajutor nu le va oferi doar o noua locuinta in care sa poata trai linistiti, ci le va schimba complet modul de viata si le va deschide calea catre noi visuri.

Alina este absolventa a Institutului de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, din Bucuresti. In prezent este arhitect si designer la o renumita firma din Bucuresti. Experienta in proiectarea si implementarea arhitecturii de interior si exterior, ii confera un rol esential in cadrul echipei lui Dragos. Adela, un designer de interior extrem de cunoscut in mediul online, are o experienta bogata in ceea ce priveste design-ul de interior. Pasionata de decoratiuni, sunt cateva din elementele care o descriu cel mai bine pe Adela.

Urmareste mai jos Visuri la Cheie Online Gratuit

Andrei activeaza in prezent in cadrul unei societati prestatoare de servicii de proiectare de arhitectura si amenajari interioare. El este un arhitect cu drept de semnatura. Experienta de coordonare a echipelor de arhitecti, cat si constructia de locuinte sunt doar cateva din atuurile lui Andrei.

Emsiunea difuzata in fiecare miercuri, de la ora 20:30, il va avea drept gazda pe indragitul actor Dragos Bucur. El va fi mesagerul sperantei si va avea nobila misiune de a prezenta povestile de viata din spatele fiecarei editii.

Visuri la Cheie – Sezonul 1 Editia 1 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Visuri la Cheie online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

 

Vezi Visuri la Cheie – Sezonul 1 Editia 1 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Visuri la Cheie – Sezonul 1 Editia 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *