40 de intrebari cu Denise Rifai – Editia din 23 Aprilie 2023

Vezi mai jos pe site 40 de intrebari cu Denise Rifai – Editia din 23 Aprilie 2023 HD

40 de intrebari cu Denise Rifai – Editia din 23 Aprilie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

40 de intrebari cu Denise Rifai este un talk show românesc transmis de postul de televiziune Kanal D. Prima difuzare a avut loc pe octombrie 2020. Emisiunea se desfășoară sub forma unui interviu luat de moderatoarea Denise Rifai unor personalități din diverse domenii.

Fiecare emisiune are ca invitat o personalitate din România, cunoscuți într-o gamă variată de domenii. Domenii precum politică, sport, televiziune sau industrie muzicală. Moderatoarea Denise Rifai adresează invitatului o serie de patruzeci de întrebări legate de viața profesională sau personală a acestuia, bazate pe informații acumulate din presă. Acesta are la dispoziție două minute pentru a răspunde și a discuta subiectul. În cazul în care răspunsul depășește cele două minute alocate, Rifai îl poate prelungi cu un număr de secunde menționat. Invitatul are dreptul să refuze să răspundă la întrebări. Invitatul are dreptul să refuze oferirea unui răspuns. O parte din întrebări, prezentate ca „întrebări roșii”, ating un subiect mai sensibil sau controversat din viața invitatului.

Un interviu-maraton complex

Emisiunea s-a bucurat de un succes uriaș încă de la primele difuzări. A generat un interes uriaș din partea publicului larg, dar și aprecierea profesioniștilor din media.

Cu un conținut editorial îndrăzneț, Denise Rifai, producția răspunde exigențelor unui public eterogen, curios să afle cât mai multe aspecte din viața profesională și personală a invitaților.

Emisiunea îi trece pe invitaţi prin istoria lor personală reflectată în presă, aceştia avand astfel ocazia să clarifice o serie de aspecte care s-au aflat la un moment dat în atenţia publicului.

Urmareste mai jos 40 de intrebari cu Denise Rifai Online Gratuit

Artişti, sportivi, medici, politicieni, oameni de televiziune se află faţă în faţă cu publicul, sub tirul intrebărilor. Intrebarile au un singur scop, acela al aflării adevarului, astfel încât cei din faţa micilor ecrane să îşi formeze o părere cât mai complexă şi mai aproape de realitate asupra invitatului. De multe ori emoţiile în platou sunt uriaşe. Firul dezvăluirilor poate atinge şi corzi dintre cele mai sensibile, atât în ceea ce priveşte aspecte ale experienţelor personale ale invitatilor, cât şi ale celor profesionale.  Dezvăluirile făcute in emisiune devin titlurile de ziar de a doua zi. Emisiunea este un adevărat fenomen atât prin modul profesionist de realizare, cât şi prin reflectarea conţinutului său în media.

Emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai” a primit doi ani, consecutiv (2021 și 2022), premiul pentru Cea mai bună emisiune de interviuri-portret, la Premiile TV Mania.

40 de intrebari cu Denise Rifai – Editia din 23 Aprilie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste 40 de intrebari cu Denise Rifai online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi 40 de intrebari cu Denise Rifai – Editia din 23 Aprilie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la 40 de intrebari cu Denise Rifai – Editia din 23 Aprilie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *