Acces Direct – Editia din 7 Martie 2023

Vezi mai jos pe site Acces Direct – Editia din 7 Martie 2023 HD

Acces Direct – Editia din 7 Martie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Acces direct este o emisiune talk-show de tip tabloid, care a apărut în septembrie 2008, la Antena 1. De la începutul anului 2022, emisiunea este difuzată pe Antena Stars, la cârma căreia sunt Mirela Vaida și Adrian Velea. Emisiunea are până în prezent 17 sezoane, care a început în data de 9 ianuarie 2023.

Una dintre cele mai urmarite emisiuni TV din Romania

Emisiunea este criticată și amendată de Consiliul Național al Audiovizualului pentru nerespectarea regulamentului audiovizualului. Din acest motiv posturile Antena 1 și Antena Stars au fost amendate de mai multe ori de Consiliul Național al Audiovizualului. Ultima amendă din cauza emisiunii a fost pe 4 octombrie 2022, în valoare de 20.000 lei.

De-a lungul timpului, emisiunea „Acces direct” a mai fost prezentată de Mădălin Ionescu, Simona Gherghe, Alex Velea și Cristina Cioran, dintre care Simona Gherghe a fost cea mai longevivă.

Urmareste mai jos Acces Direct Online Gratuit

Emisiunea a avut parte de mai multe schimbări în anul 2022. Inițial s-a vehiculat că aceasta va fi scoasă din grila de programe din cauza amenzilor primite din partea CNA. Ulterior prezentatoarea emisiunii a explicat cum stau lucrurile. Se pare că emisiunea și-ar fi schimbat tronsonul de difuzare, de la ora 16:00 până la ora 17:00 emisiunea se difuza pe Antena 1, iar de la ora 17:00 până la ora 19:00 emisiunea continua pe Antena Stars, iar din 28 februarie 2022, cei de la Antena 1 au decis să scoată definitv formatul din grila postului.

Din 10 ianuarie 2022, de când a fost mutată emisiunea, șeful postului Antena Stars a spus că emisiunea a adus relansarea Antena Stars, aducând postul din nou la viață

Acces Direct – Editia din 7 Martie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Acces Direct online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Acces Direct – Editia din 7 Martie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Acces Direct – Editia din 7 Martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *