Asta-i Romania – Editia din 11 Februarie 2024

Vezi mai jos pe site Asta-i Romania – Editia din 11 Februarie 2024 HD

Asta-i Romania – Editia din 11 Februarie 2024 online gratuit pe www.emisiuni.net

Emisiunea „Asta-i România!” ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Întâmplări deosebite şi români deosebiţi, întâmplări din viaţă, poveşti spectaculoase sau drame, toate ne fac să rostim: „Asta-i România!”.

In fiecare zi, in Romania se intampla cate un lucru demn de stiut sau de luat in seama, in fiecare zi se petrec fapte deosebite care ne uimesc, ne socheaza dar si lucruri care ne fac sa fim mandri ca suntem romani.
Pe toate vrem sa le cunoastem si sa nu treaca neobservate.
Emisiunea „Asta-i Romania!” ne prezinta o Romanie, asa cum este ea, cu bune si cu rele.
Intamplari deosebite si romani deosebiti, intamplari din viata, povesti spectaculoase sau drame, toate ne fac sa rostim: „Asta-i Romania!”.

Asta-i Romania, o emisiune ce prezinta Romania asa cum e zi de zi

Sezon nou „Asta-i România!“, la Kanal D: reportaje, anchete şi interviuri cu impact, într-o abordare jurnalistică proaspătă.

Emisiunea de reportaje „Asta-i România!“ revine,  din 23 iulie, la Kanal D. Revine cu o abordare jurnalistică proaspătă şi într-o prezentare grafică nouă. Publicul va putea urmări în noul sezon „Asta-i România!” poveşti de succes ale românilor, din ţară şi din afara ei. Vor mai urmari interviuri cu personalităţi ale vieţii publice din România, materiale despre locuri spectaculoase din România, necunoscute până acum telespectatorilor.

Urmareste mai jos Asta-i Romania Online Gratuit

„Aşteptăm cu nerăbdare întâlnirea cu publicul nostru! Emisiunea îmbracă haine noi, din punct de vedere vizual vom veni cu o serie de surprize. Veţi cunoaşte prin intermediul reportajelor şi interviurilor realizate de echipa «Asta-i România», oameni cu poveşti interesante şi care au răzbit prin dorinţa de a construi ceva frumos şi bun, atât pentru ei, cât şi pentru cei din jur. Mergem prin oraşe, sate şi în cele mai îndepărtate cătune că să luăm pulsul României reale şi va expunem situaţii, probleme cu care se confruntă compatrioţii noştri, dar şi locuri extraordinare, cu  istorie remarcabilă, nedescoperite până acum“, spune Mihai Ghiţă, prezentatorul emisiunii.

„Asta-i România!“ a cucerit publicul şi a primit recunoaşterea presei de specialitate, care i-a acordat de-a lungul timpului o serie de premii importante. Ajuns la cel de-al şaptelea sezon, spectacolul României reale urmează să captiveaze în continuare publicul, din 23 iulie, în fiecare duminică, de la ora 20. 00, la Kanal D.

Asta-i Romania – Editia din 11 Februarie 2024 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Asta-i Romania online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vreau Like

Vezi Asta-i Romania – Editia din 11 Februarie 2024 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Asta-i Romania – Editia din 11 Februarie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *