Batem Palma – Editia 57 din 28 Februarie 2023

Vezi mai jos pe site Batem Palma – Editia 57 din 28 Februarie 2023 HD

Batem Palma – Editia 57 din 28 Februarie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Formatul „Batem palma” este o licență internațională (Deal or No Deal) și este produs în foarte multe teritorii. Este un quiz show în care participanții au șansa unui câștig între un ban și 100.000 de lei. Jocul nu presupune întrebări de cultură generală sau alte skill-uri anume, ci este vorba doar de noroc. În mare, lucrurile stau așa: sunt 24 de concurenți, un host și 24 de cutii care conțin sume (tag-uri cu sume, nu bani cash) între un ban și 100.000 de lei. Aceste sume sunt așezate în cutii de un avocat, care mai apoi le sigilează. Avocatul este prezent în platou pe toată durata filmărilor și prezentatorul emisiunii interacționează la fiecare joc cu el asigurând pe toată lumea că este singurul care știe cum sunt așezați banii în cutii.

Primul sezon al show-ului de pe Pro TV

Cutiile sunt aduse în platou și concurenții trag dintr-un bol numere de la 1 la 24. Fiecare primește cutia cu numărul extras, evident fără să știe ce se află înăuntru. Mai apoi, computerul extrage random numele unui jucător dintre cei 24. Acesta își ia cutia și vine la pupitrul central lângă host. El va fi jucătorul zilei. Pe panoul led din fața platoului se regăsesc sumele din cutii. Pe o coloană sume mici și pe cealaltă sume mari… până la 100.000 de lei. Misiunea jucătorului este ca pe parcursul mai multor runde de joc să deschidă cutiile celorlalți protagoniști și să elimine din joc cât mai multe sume mici.

Urmareste mai jos Batem Palma Online Gratuit

Deal or no Deal a mai fost pe piaţa românească la începuturile postului Kanal D. În 2008, emisiunea se numea „Accepţi sau nu” şi era prezentată de Cove.

O emisiunea cu titlul Batem Palma (făcută după un alt format: Let’s make a deal) a fost difuzată de Antena 1, în 2002, cu Dan Negru prezentator.

Batem Palma – Editia 57 din 28 Februarie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Batem Palma online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Batem Palma – Editia 57 din 28 Februarie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Batem Palma – Editia 57 din 28 Februarie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *