Bravo Ai Stil – Sezonul 8 Editia 24 din 4 Mai 2023

Vezi mai jos pe site Bravo Ai Stil – Sezonul 8 Editia 24 din 4 Mai 2023 HD

Bravo Ai Stil – Sezonul 8 Editia 24 din 4 Mai 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Luiza a pășit încrezătoare în platoul Bravo ai stil sezonul 8 episodul 11 din 14 aprilie 2023 gala 2, fiind convinsă că va da lovitura în cea de-a doua ediție concept din noul sezon „Bravo, ai stil!”.
Outfit-ul pe care l-a prezentat tânăra nu a fost însă pe placul colegei sale, Iris, care a luat-o la rost pe competitoarea sa.

Luiza a sperat că piesele vestimentare pe care le-a ales vor fi apreciate, însă iată că tânăra nu a reușit să fie pe placul lui Iris, care a răbufnit și a luat-o la rost pe Luiza pentru prestația acesteia din cadrul ediției concept.

Se pare că ceea ce a deranjat-o cu adevărat pe Iris este faptul că, în opinia ei, atât Luiza, cât și celelalte concurente, nu se ridică la înălțimea competiției de fashion.

Carina și Andreea au avut anumite divergențe încă de la începutul competiției. Chiar dacă nu s-a ajuns încă la acel moment, tinerele au început deja să-și facă o idee despre competitoarele pe care le vor nominaliza spre eliminare atunci când va fi cazul.

Carina și Andreea au avut anumite divergențe

În ceea ce o privește pe Carina, aceasta a dezvăluit că ea o va nominaliza pe Andreea, din mai multe motive.

Carina nu s-a sfiit să îi mărturisească Andreei atât în culise, cât și în platoul emisiunii de fashion că ea este persoana pe care o va nominaliza atunci când va veni acel moment.

Andreea a reacționat și a spus că, în opinia sa, Carina nu vrea să facă această nominalizare doar din punct de vedere a stilului vestimentar. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 14 aprilie 2023 sezon 8 episod 11 gratuit.

Jurații nu au mai rezistat și s-au ridicat de la masă la momentul lui Beatrice! Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu au făcut show.

Beatrice! Concurenta a intrat în platoul Bravo ai stil 14 aprilie 2023 gala 2 împreună cu o solistă.
Prestația cântăreței i-a încântat foarte tare pe jurați, care nu s-au abținut și au făcut un adevărat show în fața camerelor de filmat.

De câteva ediții, Sorina a mărturisit public că își dorește să abordeze cât mai multe zone stilistice, pentru a fi atât pe placul juriului, cât și al telespectatorilor.
În cea de-a doua ediție concept al noului sezon Bravo ai stil sezonul 8 episodul 11 Sorina a ales să riște și a abordat o ținută și un machiaj cu care a reușit să îi impresioneze pe jurați.

Se alatura colegilor vechi in breasla Alex Abagiu

Spectacolul stilului intra din nou in casele telespectatorilor odata cu inaugurarea unui post nou, avem o intreaba echipa care munceste din greu pentru a transmite totul la timp. Se alatura colegilor vechi in breasla Alex Abagiu un stilist devotat si priceput in tot ce inseamna fashion, in orice echipa deja formata el se pare ca s-a integrat perfect alaturi de cei trei jurati si nu mai au nevoie sa demonstreze nimic, formatul a generat efectiv zeci de persoane publice iar asta ne ofera foarte multa bucurie caci ii putem vedea pe diferite platforme actuale, cele zece concurente vor trece prin transformari absolut uimitoare si definitive.

Bravo Ai Stil – Sezonul 8 Editia 24 din 4 Mai 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Cu promisiuni credibile acest sezon se anunta a fi perfect odata cu lansarea noului post tv Kanal D2 multe emisiuni vor fi un real succes, tinutele acestui nou sezon vor fi divine si tot mai avansate in absolut tot ce inseamna creativitate, lucru care a lipsit cu desavarsire in sezoanele precedente si de la care actualele concurente au avut mult de invatat, evolutia isi spune cuvantul iar tot cea ce inseamna faima si nevoia de a fi promovate vor iesi in evidenta, Ilinca Vandici a spus fara niciun fel de retinere faptul ca din prima editie nu a fost nevoie de nicio intrebare semn ca au fost pregatite.
Generatia care a crescut efectiv cu acest show Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 1 vine in premiera in sezon din data de 2 aprilie 2023 avand difuzare pe emisiuni.net de luni si pana vineri la ora 19.00 si gala din week-end cea in care se iau decizii marete in privinta fiecarei concurente in parte.

Urmareste Bravo Ai Stil online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Bravo Ai Stil – Sezonul 8 Editia 24 din 4 Mai 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Bravo Ai Stil – Sezonul 8 Editia 24 din 4 Mai 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *