Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 40 din 10 Martie 2023

Vezi mai jos pe site Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 40 din 10 Martie 2023 HD

Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 40 din 10 Martie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

„Mireasa – Capricile iubirii” este extensia emisiunii „Mireasa”, care este difuzată pe Antena Stars. Emisiunea este prezentată de către Gabriela Cristea. Este emisiunea în care sunt dezbătute cele mai controversate subiecte de la Mireasa, alături de toți cei implicați, indiferent dacă aceștia au fost sau nu în casă. Emisiunea încercă să îi ajute pe concurenți să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție. Este cel mai urmărit program de la Antena Stars, având în medie peste 400.000 de mii de telespectatori . Ocupa locul 4 după marile posturi generaliste: Antena 1, Pro TV și Kanal D.

Capriciile Iubirii a ajuns la Sezonul 4

Sezonul 4 vine cu o premieră: pentru prima dată emisiunea se difuzează timp de 3 ore. Se difuzeaza pe Antena Stars, din 16 ianuarie, de luni până vineri, de la 19:00 la 22:00. Primele 3 sezoane au fost difuzate câte 2 ore pe zi, de la 19:30 la 21:30.

Urmareste mai jos Capriciile Iubirii Online Gratuit

Gabriela Cristea, dezvăluiri inedite în cadrul emisiunii „Mireasă, capriciile iubirii”: „Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator”.

Gabirela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul monden. Cei doi au o relație puternică și o familie minunată, cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia. Chiar dacă în prezent are o relație fericită, prezentatoarea TV a trecut, din păcate, prin multe momente grele în relația cu fostul soț, regretatul Marcel Toader. Mariajul dintre cei doi s-a încheiat cu scandal, însă fiecare și-a refăcut viața între timp.

Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugereze ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a mărturisit vedeta în emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars.

Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 40 din 10 Martie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Capriciile Iubirii online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 40 din 10 Martie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 40 din 10 Martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *