Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 50 din 24 Martie 2023

Vezi mai jos pe site Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 50 din 24 Martie 2023 HD

Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 50 din 24 Martie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Ediția din 23 martie a emisiunii Mireasa Capriciile – Iubirii a adus discuții aprinse între Hatice și Mihai. Concurenta a mărturisit că se simte respinsă de iubitul ei, iar această neînțelegere i-a adus multă suferință.

Întrebată despre situația lor, Hatice a afirmat că deși nu s-a întâmplat nimic concret, comportamentul rece al lui Mihai a declanșat în ea o stare de respingere și o face să se simtă sufocată. Concurenta a subliniat că această situație depinde și de modul în care Mihai se manifestă și răspunde, precizând că ea este mai retrasă acum, pentru a nu-l sufoca.

Hatice si Mihai de la Mireasa, in pragul unei crize: „Nu m-am simtit niciodata respinsa ca acum”

„Da! Nu s-a întâmplat nimic, dar automat a declanșat în mine o chestie care mă face să stau mai retrasă, având în vedere că îl sufoc. M-am simțit respinsă! Depinde și cum se manifestă, cum îmi răspunde, depinde de multe chestii”, a declarat tânăra.

Mihai, la rândul său, a negat acuzațiile și a precizat că el nu o respinge pe Hatice, dar nici nu poate să stea în permanență cu ea. Concurentul a explicat că sunt momente în care ar vrea să stea lângă ea, dar există și momente în care are nevoie de spațiu personal și de libertate.

Urmareste mai jos Capriciile Iubirii Online Gratuit

„Eu nu am zis că mă sufocă, s-a înțeles greșit! Am momente și momente, nu pot să stau bot în bot 24 de ore sau patru ore, pot să stau lângă tine. Înțeleg niște chestii. Sunt momente în care mi-aș dori să stăm în brațe și atât. Nu se schimbă nimic, dar ea simte că eu sunt rece sau că o resping, dar nu are nicio legătură. Noi suntem în continuare la fel, doar că ea a deschis subiectul”, a mărturisit concurentul

Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 50 din 24 Martie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Capriciile Iubirii online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 50 din 24 Martie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 50 din 24 Martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *