Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 77 din 3 Mai 2023

Vezi mai jos pe site Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 77 din 3 Mai 2023 HD

Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 77 din 3 Mai 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Roberto, unul dintre cei mai controversați concurenți din casa „Mireasa”, acuzat de fosta iubită că nu și-ar fi asumat rolul de tată, este convins că-și va întâlni sufletul pereche în cadrul emisiunii. În ciuda dezamăgirilor sentimentale anterioare, tânărul în vârstă de 23 de ani crede că în Casa „Mireasa” se va întâmpla ceva special pentru el.

„Nu că mă gândesc că poate va intra și pentru mine cineva… nu! Eu simt că va intra. Adică poate să intre pentru cineva și să rămân eu cu ea. Simt că iese ceva de aici, din emisiunea asta.”, a declarat Roberto, împărtășindu-și optimismul cu Irina, una dintre colegele sale de concurs.

Roberto, fosta iubită și speranța în Casa Mireasa

Iuliana, cea mai nouă concurentă din emisiune, a atras atenția lui Roberto, care i-a acordat o atenție deosebită. Iuliana, la rândul ei, a dezvăluit că primul contact vizual pe care l-a avut în casa „Mireasa” a fost cu Roberto și că a simțit că trebuie să amplifice această stare pe care întâlnirea cu el i-a provocat-o.

Întrebată de Gabriela Cristea de ce a simțit nevoia să interacționeze mai mult cu Roberto, Iuliana a mărturisit că așa a simțit. „În momentul în care am intrat în casa Mireasa, primul contact vizual pe care l-am avut a fost cu Roberto. Am simțit în acel moment că trebuie să amplific această stare pe care mi-a dat-o întâlnirea cu el.”, a declarat Iuliana.

Roberto, la rândul său, a avut numai cuvinte de laudă la adresa noii concurente. „Gândește chiar foarte bine. Are 21 de ani, dar are minte de 26.”, a spus Roberto despre Iuliana.

Cu toate acestea, rămâne de văzut dacă cei doi vor forma un cuplu sau dacă relația lor se va rezuma doar la o prietenie în cadrul emisiunii „Mireasa”.

Urmareste mai jos Capriciile Iubirii Online Gratuit

În timpul unui task în casa Mireasa, Hatice și Mihai l-au criticat aspru pe Roberto, arătându-se nemulțumiți de comportamentul său în competiție. Cei doi concurenți l-au acuzat pe Roberto că nu își dorește să găsească o iubită, ci doar să rămână în competiție, fiind dispus să manipuleze situația pentru a evita eliminarea. Hatice a descris comportamentul lui Roberto ca fiind de lingușitor și a sugerat că acesta încearcă să obțină atenție și recunoaștere prin orice mijloace.

„Tu ești leșinat. Tu plângeai când era vorba să ieși afară. Ce le zici la nimicuri? Când omul e nimic, e nimic. Când îi dai omului un deget, îți ia toată firea. Și mai are pretenții să stea o femeie lângă el. E un lingușitor. Nu ești bărbat”, a spus Hatice

Mătușa lui Roberto a intervenit în dispută, telefonic, încurajându-l pe nepotul său să nu se lase afectat de răutățile celorlalți concurenți și să continue să fie puternic în competiție. Ea a lăudat comportamentul lui Roberto, subliniind că acesta este un băiat elegant în exprimare, educat de mamă, bunică și de toți cei din jurul său. De asemenea, mătușa concurentului a criticat comportamentul lui Mihai, arătând că acesta lasă de dorit.

Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 77 din 3 Mai 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Capriciile Iubirii online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 77 din 3 Mai 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Capriciile Iubirii – Sezonul 4 Editia 77 din 3 Mai 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *