Casa Iubirii – Editia din 23 Aprilie 2023 Ora 19

Vezi mai jos pe site Casa Iubirii – Editia din 23 Aprilie 2023 Ora 19 HD

Casa Iubirii – Editia din 23 Aprilie 2023 Ora 19 online gratuit pe www.emisiuni.net

Se mai indoieste careva in privinta lui Ionut ca e angajatul de serviciu al stafului? Cat de naiv sa fii sa nu iti dai seama ca atunci cand e gala cu eliminare ia cecul Ionut din votul telespectatorilor pentru Robert, va intelegem este emisiunea dumneavoastra si faceti cum doriti dar daca noi telespectatorii nu am vota Robert o luna de zile de unde ar plati staful pe angajatul Ionut? si mai e si Bianca si Radu angajati, eu una m am prins deci veti avea minus un vot, Robert pare sa aiba ceva sentimente pentru Bianca, si asa era in topul lui desi se certau ca soarecele cu pisica. Pare deranjat de relatia ei cu Alexandru, pe Mihaela nici nu o vede dar pe Bianca o scaneaza la orice miscare.

Robert pare sa aiba ceva sentimente pentru Bianca

Nu stiu daca Aisa e pe gustul lui dar tot vor mai intra fete, chiar si Sorin a fost singur mult timp inainte sa intre Nicoleta, Alexandru se pare ca e ok cu Bianca, de data aceasta cred ca a ales definitiv, ea mereu a vrut un baiat cu care sa se potriveasca si intelectual, Aisa s-ar potrivii cu Ionut dar el nu se uita la fete nici daca ar venii printesa Angliei pentru el, daca Larisa nu il vrea el tot nu intelege.

Alina vorbește despre Robert

Emma e aratata cu degetul de catre moderatoare si concurenti, pentru ca are o legatura amoroasa cu cineva din afara casei, socant, nu-i asa? Bianca se inscrisese in sezonul urmator, in timp ce cauta sa inchirieze un apartament impreuna cu iubitul ei, eliminat prematur, dar care habar nu avea de planurile de viitor ale Biancai, Emma a primit flori la hotel, iar Bianca, aflata in emisiune, a fost la Deva la Alin si baiatul isi cumparase bilet de avion pentru a-si petrece sarbatorile cu ea in Italia. Bianca a avut bilet de voie Emma nu, Nona si-a pierdut respectul casei total si recunoasterea ei ca sefa, in clipa in care Patrick era suparat pe faptul ca ea arata inca ataseament pentru fostul sot si i-a zis “te-a desfiintat si te-a expus ala in toate pozitiile” el vrand sa spuna altceva dar nah, comic de situatie, toti au ras cu hohote, toti.

Casa Iubirii – Editia din 23 Aprilie 2023 Ora 19 – Integral pe Emisiuni.net

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 98 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 23 aprilie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

Urmareste Casa Iubirii online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Casa Iubirii – Editia din 23 Aprilie 2023 Ora 19 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Casa Iubirii – Editia din 23 Aprilie 2023 Ora 19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *