Casa Iubirii – Editia din 23 Martie 2023 Ora 17

Vezi mai jos pe site Casa Iubirii – Editia din 23 Martie 2023 Ora 17 HD

Casa Iubirii – Editia din 23 Martie 2023 Ora 17 online gratuit pe www.emisiuni.net

Cristina și Radu au dat cărțile pe față! De ce s-au distanțat cei doi după date-ul petrecut împreună? „Sunt supărat! Suntem îngrijorați”.

Reproșuri peste reproșuri. Tensiunea dintre Cristina și Radu de la Casa Iubirii atinge cote maxime! Cristina a făcut un anunț care îi va rupe inima lui Radu în două.

Situație tensionată în „ Casa Iubirii ”!

 Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu par să o afecteze foarte mult pe tânără.„Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”, a spus Cristina.

Concurenții din „Casa Iubirii” sunt mereu puși în fața unor provocări noi, în fiecare zi! Clipele de romantism sunt nelipsite în camera roșie, dar există și răsturnări de situație complet neașteptate. Acum, Cristina și Radu experimentează un moment dificil, care până nu demult păreau cel mai reușit cuplu din casă. Totuși, de curând, ceva s-a întâmplat cu cei doi.

Cristina și Radu, momentul adevărului!

Cristina și Radu au fost puși față în față, prin intermediul conexiunii.Cei doi s-au văzut nevoiți să dezvăluie ce se întâmplă cu adevărat în spatele cortinei relației lor și de ce nu se mai înțeleg. Concurenții au fost întrebați ce s-a petrecut cu ei în ultima vreme, iar cei doi au răspuns că magina dintre ei s-a spulberat după întâlnirea avută recent în afara platourilor.

Casa Iubirii – Editia din 23 Martie 2023 Ora 17 – Integral pe Emisiuni.net

„Ziua și reproșul? Cum e? Toată ziua a vorbit despre asta! Sincer, există vreo problema în relația voastră? Nu vreau să aud cuvinte care nu o să-mi placă! Opriți-va aici! Acum!”, a spus Andreea Mantea.

Cu toate acestea, atitudinea și comportamentul mult prea distant al Cristinei l-a dezamăgit pe Radu. El s-a întristat pentru că nu a primit niciun cadou de la partenera lui, așa cum au primit restul băieților de la iubitele lor.

Concurentul a încercat să își pună sufletul pe tavă și să îi spună Cristinei cum s-a simțit, marginalizat

„Eu nu am simțit nimic! Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi! De ce nu încearcă să facă același lucru pe care l-aș fi făcut eu dacă eram!”, a spus Cristina

Urmareste Casa Iubirii online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vreau Like

Vezi Casa Iubirii – Editia din 23 Martie 2023 Ora 17 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Casa Iubirii – Editia din 23 Martie 2023 Ora 17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *