Casa Iubirii – Editia din 24 Martie 2023 Ora 17

Vezi mai jos pe site Casa Iubirii – Editia din 24 Martie 2023 Ora 17 HD

Casa Iubirii – Editia din 24 Martie 2023 Ora 17 online gratuit pe www.emisiuni.net

Poate orientarea lui Radu este diversa si nu poate sa recunoasca ar trebui sa descoperi ce iti face placere, feminin ori masculin, se pare ca in compania barbatilor esti mai fericit, orice fata ai avut nu a mers in nicio directie este clar ca tu nu stii ce iti doresti si ar trebui sa te descoperi, oricum eu cred ca posibil sa ai alte dorinte si nu vrei sa recunosti, nu mai trage de relatii ce nu merg in nicio directie si mai usor cu promisiuni si juraminte nu uita ca toate au pret si tu vei plati.
Cristina, multumeste-i lui Dumnezeu ca ai scapat de asa ceva, nu-ti mai consuma energia si bunastarea, tanjind dupa un maimutoi, lui nu-i pasa de ce simti tu, esti o fata frumoasa, tanara si desteapta, poti gasi oricand un baiat care te merita si cu care poti imparti momente bune si momente rele, o data ce Radu a recurs la acest gest pentru un lucru minor, nu este un barbat adevarat, punct.

„Nu știu cum să procedez mai departe”. Lucrurile se complică între Radu și Cristina din Casa Iubirii

Lucrurile se complică pentru unul dintre cele mai puternice cupluri din Casa Iubirii, unde se pare că a apărut o cumpănă. „Nu știu să vă dau o explicație concretă, ideea e că nu știu cum să procedez mai departe. N-am mai întâlnit asta, m-am gândit că e primul date, n-am vrut s-o fac să se simtă în vreun fel anume, să n-o fac să se simtă cumva lângă mine.(…) Am încercat cu niște chestii cu subînțeles să-i dau de înțeles anumite lucruri fără să se simtă prost. Am dezbătut niște subiecte deschise de mine legate de această temă, cumva s-o facă pe ea să înțeleagă anumite aspecte”, a explicat Radu, atunci când a fost întrebat de Andreea Mantea de ce este neliniștit.

Lucrurile se complică între Radu și Cristina, iar acesta recunoaște că s-a simțit deranjat de anumite aspecte cu privire la ea.

„Lasă, fată, dacă o să treceți peste asta n-o să vă despartă nimic. Acum, dacă vă împăcați, voi o să fiți de nedespărțit”, i-a spus Bianca Cristinei.

Îmi pare rău și pentru ce am făcut până acum, poate n-am avut curajul necesar să-i spun toate lucrurile la date (n.r.: întâlnire), poate că ar fi fost mai ok.

Robert și-a dat cu părerea despre cuplul Biancăi: „Vreau un cuplu adevărat, nu fake ca și al tău”

„Mi-a fost rușine să-i spun, tot veneau acuzații, tot veneau întrebări, nu mai puteam și nu mai știam ce să spun în condițiile în care simțeam că se întuneca totul și nu mai puteam să găsesc o soluție și la sentimentele pe care le emanam față de ea, și la chestia că mă răcesc, poate s-au schimbat lucrurile între noi de atunci, legat de chestia asta”, a declarat Radu.

Bianca încearcă să o încurajeze pe Cristina, iar pe de altă parte, Bianca încearcă să o încurajeze pe Cristina în situația dată. Bianca și Robert au avut o serie de conflicte în ultimele zile, iar acest lucru a scos-o din sărite pe Mihaela care își dorește un date cu Robert.

Tensiunile din ”  Casa Iubirii  ” au continuat și-n ediția de ieri, iar Bianca cu Robert și-au aruncat replici acide.

Robert  a fost acuzat de faptul că nu se afla în emisiune pentru un cuplu și nu dorește să se apropie de vreo fată, iar acesta i-a dat replica.

Casa Iubirii – Editia din 24 Martie 2023 Ora 17 – Integral pe Emisiuni.net

„Îmi doresc cuplu din tot sufletul dar vreau un cuplu adevărat, nu fake (n.r.: fals) ca și al tău, doar de dragul emisiunii. Vreau să fac eu, să simt cu sufletul meu, nu să fac bine să dau la public”,  a spus Robert, către Bianca.

Urmareste Casa Iubirii online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Casa Iubirii – Editia din 24 Martie 2023 Ora 17 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Casa Iubirii – Editia din 24 Martie 2023 Ora 17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *