Casa Iubirii – Editia din 25 Martie 2023 Ora 19

Vezi mai jos pe site Casa Iubirii – Editia din 25 Martie 2023 Ora 19 HD

Casa Iubirii – Editia din 25 Martie 2023 Ora 19 online gratuit pe www.emisiuni.net

În ultima ediție a emisiunii Casa Iubirii, Radu a decis să încheie relațua cu Cristina. Cei doi vor să ia o pauză. Cristina a fost vizibil afectată.

Cristina și Radu s-au despărțit. Cei doi vor să ia o pauză

Relația dintre Cristina și Radu s-a destrămat. Cei doi au spus că au nevoie de o pauză. Aceștia au fost chemați în camera roșie, unde au fost vizibil afectați de decizia luată.„Știi care cred eu că e problema cea mai mare? Că n-am avut curajul să spun ce mă deranjează de la
bun început și că a trebuit să mint crezând că așa te pot proteja, când am făcut mai rău. Mă refer că trebuia să fi vorbit noi doi lucrurile astea la date și lucruri care, poate, le-aș fi făcut mai bine. Dar s-a ajuns aici și nu știu cum să mai ies din situația asta care e destul de nasoală. Și mă simt foarte rău”, a declarat Radu.

„Și eu (n.r.: se simte rău). Și m-a durut foarte tare indiferența asta”, a spus Cristina.

„Dar nu e indiferență, Cristina. Nu e indiferență. Este un blocaj emoțional, este o presiune pusă pe umerii mei, este chestia asta, de nu mai știu ce să mai spun. Mi se pare că orice spun și orice fac e urât. Mi-am făcut un scut de a nu mai vorbi, de a nu mai face, de a nu mai avea reacție, că simt că nu-i bine. Tot weekend-ul am fost așa”, i-a explicat Radu.

Motivul pentru care Radu s-a îndepărtat de Cristina: „Nu știu ce se întâmplă cu mine!”

Radu și Cristina trec prin momente dificile de când s-au întors de la date. Cristina a simțit cum Radu se îndepărtează de ea, iar motivul este incredibil. Radu a ținut ascuns motivul răcirii sale, însă  Andreea Mantea  a lăsat de înțeles că mirosul Cristinei l-ar fi deranjat. Radu simte că are nevoia de o pauză în relația cu Cristina, iar aceasta nu înțelegea de ce acesta s-a îndepărtat de ea. Cristina este dezamăgită de faptul că  Radu  n-a fost în stare să vorbească deschis cu ea, ci a preferat să găsească alte motive pentru a se îndepărta.

Casa Iubirii – Editia din 25 Martie 2023 Ora 19 – Integral pe Emisiuni.net

Noi scene emoționante în Casa Iubirii, unde tensiunile ating puncte culminante, chiar înaintea galei de duminică, 26 martie. Cristina a izbucnit în lacrimi în cea mai recentă ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, exprimându-și dezamăgirea față de răceala lui Radu la adresa ei.

„Am așteptat în seara asta cu gândul că o să ne vedem, că o să-mi zică ceva frumos, o să mă ia în brațe, că o să fie un dor unul față de celălalt, dar el nici măcar o atingere”, a spus Cristina printre lacrimi. Bianca nu a avut menajamente față de Radu, pe care îl știe din primul sezon al emisiunii de la Kanal D. „Poate că nu e schimbat Radu, poate că el mereu a fost așa”, spune Bianca.  „Blocajul emotional” invocat de Radu în relația cu Cristina este pura fabulație în ochii Biancăi. „Nu are sentimente..”, spune Bianca, încercând să o facă pe Cristina să vadă care este realitatea.

Urmareste Casa Iubirii online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Casa Iubirii – Editia din 25 Martie 2023 Ora 19 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Casa Iubirii – Editia din 25 Martie 2023 Ora 19

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *