Casa Iubirii – Editia din 27 Martie 2023 Ora 17

Vezi mai jos pe site Casa Iubirii – Editia din 27 Martie 2023 Ora 17 HD

Casa Iubirii – Editia din 27 Martie 2023 Ora 17 online gratuit pe www.emisiuni.net

În gala eliminatorie de duminică seară, Casa Iubirii, prezentată de Andreea Mantea, un alt concurent a părăsit casa, sub emoțiile tuturor.

O nouă eliminare a avut loc în Casa Iubirii. Cine este concurentul care a părăsit emisiunea

Risc de eliminare pentru Radu, Marinel și Cris. Doar doi dintre ei au reușit să se salveze. Aseară, pe podiumul eliminării, emoțiile au fost la cote maxime.Ultimii rămași pe podium au fost Cris și Emanuel, urmând ca unul dintre ei să plece acasă. „Nu îmi pare rău de nimic, am fost eu și atât. Nu știu dacă locul meu e aici, nici eu nu m-am regăsit, probabil s-a și văzut, chiar am primit multe mesaje de genul acesta.”, a mărturisit Cris.

La câteva momente după ce a aflat că nu va mai face parte din casă, a spus că nu ar mai repeta experiența și că nu s-a regăsit în emisiune. ,,Chiar am primit multe mesaje de genul acesta, că nu este chiar locul meu aici, nu știu în ce sens au spus-o telespectatorii, dar am simțit-o și eu într-un fel.”, a declarat Cris după vestea eliminării.

Radu, propus spre eliminare în gala nr. 10 din „Casa Iubirii”. Acuzații dure și un deznodământ…

Radu și Marinel sunt cei doi concurenți de la „Casa Iubirii” propuși spre eliminare în gala de duminică seara de la Kanal D. Care dintre ei merge acasă și cine va fi salvat? Cristina a plâns și în gala de duminică, iar Radu pare să nu aibă cuvinte cu care să o liniștească.

Ceilalți concurenți sunt de acord că Radu a greșit enorm în relația cu prietena sa. Andreea Mantea pune punctul pe i în dialogul cu Radu: „Vine fata asta după tine, te caută, te privește, te iubește, te adoră…” „Radu ești prea rece cu ea”, îl acuză fetele din casă. Radu se apără că s-au întâmplat prea multe lucruri în ultimele trei săptămâni. Ionuț a remarcat că e prea mare discrepanța între declarațiile lui Radu din urmă cu două săptămâni și atitudinea sa de acum.

Casa Iubirii – Editia din 27 Martie 2023 Ora 17 – Integral pe Emisiuni.net

Și Alexandru îl acuză pe Radu. „Spuneai: ‘ești trimisă din rai, te-a trimis Dumnezeu pentru mine’ și în două săptămâni nu mai simți nimic pentru ea”. Cristina a mărturisit că îi e frică că ar putea să plece Radu din emisiune. „De ce?”, o întreabă Andreea Mantea.

Urmareste Casa Iubirii online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Casa Iubirii – Editia din 27 Martie 2023 Ora 17 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Casa Iubirii – Editia din 27 Martie 2023 Ora 17

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *