Casa Iubirii – Sezonul 3 Editia 154 din 16 Iunie 2024

Vezi mai jos pe site Casa Iubirii – Sezonul 3 Editia 154 din 16 Iunie 2024 HD

Casa Iubirii – Sezonul 3 Editia 154 din 16 Iunie 2024 online gratuit pe www.emisiuni.net

Casa iubirii este o emisiune reality-show matrimonială difuzată pe Kanal D România începând din 4 aprilie 2022. Emisiunea este prezentată de Andreea Mantea.

Casa Iubirii revine cu un sezon nou la Kanal D

14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i cu empatie, pe drumul sinuos al descoperirii de sine şi a celuilalt. La capătul acestei experienţe cu totul speciale vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro. În fiecare săptămână a difuzarii show-ului, în Galele ce se vor desfăsura în fiecare duminică, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care va avea parte atât de recunoasQDterea publicului, cât şi de un premiu de 5 000 de lei.

Urmareste mai jos Casa Iubirii 2024 Online Gratuit

Reality show-ul Casa iubirii continuă cu un nou sezon. Emisiunea de la Kanal D, prezentată de Andreea Mantea continuă cu cel de-al treilea sezon. Casa iubirii a debutat acum 2 ani, iar televiziunea a construit de la zero casa în care se filmează emisiunea.

Andreea Mantea, gazda emisiunii Casa iubirii:„Fiţi cu ochii pe ei! Îi veţi cunoaşte luni, când începe cel de-al treilea sezon al emisiunii. Sunt tineri, frumoşi, nerăbdători să înceapă povestea asta minunată, care le-ar putea schimba viaţa. Eu voi trăi la unison cu ei emoţia uriaşă a acestui început şi le voi fi alături de-acum încolo.”

Casa Iubirii – Sezonul 3 Editia 154 din 16 Iunie 2024 – Integral pe Emisiuni.net

Cel de-al treilea sezon al emisiunii „Casa iubirii” a început astăzi la Kanal D. Emoţiile au fost uriaşe in platoul celui mai iubit reality show din România. Primii 10 concurenți au fost prezentați publicului, 5 fete și 5 băieți se află deja în căutarea sufletului pereche. Ceilalți 4 concurenți, 2 fete și 2 băieți, din primul sezon al emisiunii, care și-au dorit să continue aventură extraordinară în Casa iubirii, vor fi prezentați publicului astăzi, în cea de-a doua parte a emisiunii, începând cu ora 16.30. Au avut loc și primele interacţiuni între ei, astfel încât cei din faţa micilor ecrane şi-au putut face o primă impresie despre aceştia. Fiți alături de ei în această nouă călătorie extraordinară în „Casa iubirii”.

PRIMA SURSA ESTE EMISIUNEA DE LA ORA 10, IAR CEA DE-A DOUA ESTE EMISIUNEA DE LA ORA 17

EMISIUNEA VA FI POSTATA AICI INTEGRAL DUPA ORA 19

Urmareste Casa Iubirii online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.live.

 

Vreau Like

Vezi Casa Iubirii – Sezonul 3 Editia 154 din 16 Iunie 2024 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Casa Iubirii – Sezonul 3 Editia 154 din 16 Iunie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *