Chef de Ras – Editia din 16 Aprilie 2023

Vezi mai jos pe site Chef de Ras – Editia din 16 Aprilie 2023 HD

Chef de Ras – Editia din 16 Aprilie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Vasile Muraru și Valentina Fătu vin în fața telespectatorilor Antenei 1 cu o nouă ediție a emisiunii “Chef de râs”. Momentele umoristice susținute de cei doi îndrăgiți actori ai Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” vor alterna cu cele muzicale, care-i vor avea ca protagoniști pe Daniela Condurache, Anda Adam, Fly Project, Radu Ille și Jo.

Vasile Muraru și Valentina Fătu vin cu “Chef de râs”

“Am pregătit o nouă ediție îmbunătățită și foarte frumoasă a emisiunii “Chef de râs”, cu glume noi și multă veselie, cu o interpretare nouă, modernă. Avem și o Crăciuniță specială, pe Daniela Crudu, care este invitată într-unul dintre scheciurile noastre. De asemenea, interpreți cunoscuți vor susține momentele muzicale ale show-ului. Am realizat această ediție “Chef de râs” special pentru telespectatorii Antenei 1 și sperăm din tot sufletul să le placă. Acum, în prag de An Nou, le dorim tuturor Mulți ani înainte! și să fie și de acum încolo alături de “Chef de râs” și Antena 1”, spune Vasile Muraru.

Urmareste mai jos Chef de Ras Online Gratuit

La cererea telespectatorilor, Vasile Muraru continuă seria scenetelor umoristice cu Valentina Fătu, în memoria lui Nae Lăzărescu. În semn de prietenie și respect profund, Vasile Muraru începe seara cu un omagiu adus partenerului său de scenă, alături de care a trăit cele mai frumoase clipe pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase și nu numai. Alături de frumoasa actriță Valentina Fătu, cei doi urmași ai maestrului Nae Lăzărescu, după cum ei înșiși și-au spus, le vor oferi românilor premisele unei sărbători reușite, cu mult umor de calitate și muzică pe toate gusturile.

Chef de Ras – Editia din 16 Aprilie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Asta-i Romania online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Chef de Ras – Editia din 16 Aprilie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

S-ar putea sa-ti placa si emisiunile...

Comentarii la Chef de Ras – Editia din 16 Aprilie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *