Chefi la Cutite – Sezonul 11 Editia 33 din 7 Iunie 2023

Vezi mai jos pe site Chefi la Cutite – Sezonul 11 Editia 33 din 7 Iunie 2023 HD

Chefi la Cutite – Sezonul 11 Editia 33 din 7 Iunie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Arena competiției culinare se redeschide pentru concurenți ambițioși, care vin cu povești culinare bine asezonate în farfurii spectaculoase, dar și cu povești de viață interesante

Unul dintre aspiranții la un loc într-una dintre echipele juraților este un american de 31 de ani din Hawaii. El și-a condimentat călătoria în jurul lumii cu participarea la audițiile pe nevăzute ale noului sezon Chefi la cuțite.

Un american din Hawaii vine să-i impresioneze pe Chefi

„Călătoresc de 8 ani spre toate colțurile lumii, iar România este o țară pe care mereu am vrut s-o vizitez și nu am apucat până acum. În sfârșit, am ajuns în România, am călătorit în toată țara și voi vedea unde mă duce această aventură”, a spus el.

Stilul său de viață este unul foarte curajos: ”Niciodată nu-mi fac planuri. Pot pleca mâine, pot sta pentru un an. Fac ceea ce mă face fericit, iar să călătoresc mă face, într-adevăr, fericit. În fiecare zi mă trezesc cu emoția că voi vedea ceva nou. Știu că nu pot face asta pentru totdeauna, dar o s-o fac cât de mult pot”, a mai povestit americanul care a stârnit curiozitatea Chefilor, dornici să afle rețeta financiară care îi asigură un asemenea stil de viață. ”Am lucrat câțiva ani în armată, am fost parașutist înainte de a începe să călătoresc. Acum fac orice slujbă ciudată! Armata mi-a schimbat viața. Nu știam prea multe despre lume și am fost aruncat în mijlocul ei foarte repede”, și-a început acesta mărturisirea.

Urmareste mai jos Chefi la Cutite – Sezonul 11 Online Gratuit

Cât privește priceperea lui în bucătărie, s-a declarat extrem de încrezător că îi va impresiona pe jurați. Cu atât mai mult cu cât este convins că preparatele din Hawaii sunt cele mai bune din lume: ”Sunt Zeus în bucătărie!”.

Chefi la Cutite – Sezonul 11 Editia 33 din 7 Iunie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Cum se va descurca el la bancul de lucru, ce verdict va primi din partea juraților?  Alte povești interesante aduce noul sezon al show-ului culinar telespectatorii vor descoperi în prima ediție Chefi la cuțite, difuzată de Antena 1 luni, 27 martie, de la ora 20:30

Urmareste Chefi la Cutite online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live

Vezi Chefi la Cutite – Sezonul 11 Editia 33 din 7 Iunie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Chefi la Cutite – Sezonul 11 Editia 33 din 7 Iunie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *