Chefi la Cutite – Sezonul 14 Editia 24 din 13 Mai 2024

Vezi mai jos pe site Chefi la Cutite – Sezonul 14 Editia 24 din 13 Mai 2024 HD

Chefi la Cutite – Sezonul 14 Editia 24 din 13 Mai 2024 online gratuit pe www.emisiuni.net

Chefi la cuțite 2024 revine la Antena 1 cu sezonul 13, care e prezentat de Irina Fodor. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu jurizează concurenții în etapa preselecțiilor.

Un Sezon nou cu jurati noi

În timp ce concurenții se vor lupta în etapa preselecțiilor să obțină un loc în bootcamp, cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner, se vor lupta pentru un loc în etapa confruntărilor pe echipe. Noutatea din ringul culinar va face cu atât mai încinsă întrecerea pentru amulete. Dincolo de avantajele pe care le oferă la bătăliile între echipe, amuletele vor deveni acum cu atât mai importante cu cât ele vor avea puterea de a propulsa un Chef în etapa următoare. Astfel, doar trei dintre cei patru jurați vor obține privilegiul de a-și alcătui echipe cu care să concureze pentru trofeul sezonului 13 – punctajul obținut la amulete fiind criteriul în funcție de care se vor decide cine sunt cei trei Chefi din etapa confruntărilor.

Urmareste mai jos Chefi la Cutite – Sezonul 13 Online Gratuit

Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia sunt noii jurați de la „Chefi la cuțite”. „Cu o vastă experiență în domeniul gastronomic, cei patru jurați sunt gata să-i cunoască pe toți cei care îşi doresc o carieră în acest domeniu și să le dea mai departe din experiența lor”, a anunțat Antena 1, în comunicat. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au fost jurații emisiunii Chefi al cuțite până în 2023. În toamna anului trecut, Antena 1 anunța prin intermediul unui comunicat de presă înlocuirea lor. Motivul despărțirii ar fi fost refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Chefi la Cutite – Sezonul 14 Editia 24 din 13 Mai 2024 – Integral pe Emisiuni.net

Richard Abou Zaki e îndrăgostit de bucătărie încă de când era copil, scrie în comunicatul Antena 1. Gătește de la vârsta de 8 ani, când rămânea singur acasă pentru că mama lui lucra într-o fabrică. S-a născut la Piatra Neamț, dar a plecat în Italia la vârsta de 5 ani. Și-a început cariera ca chef de partie în celebrul restaurant Le Gavroche, primul restaurant cu 3 stele Michelin din Anglia.
Alexandru Sautner a început aventura în Horeca în anul 1991, în Germania. În 1998, și-a deschis acolo primul restaurant, în 2003, pe al doilea și în 2005 pe al treilea. În 2013 se întoarce în țară și inaugurează Caelia, un restaurant aflat pe plaja din Mamaia.
Ștefan Popescu și-a descoperit întâmplător dragostea pentru bucătărie, la o vârstă destul de înaintată, însă pasiunea pentru acest domeniul l-a adus rapid în topul celor mai apreciați chefi din România, fiind pentru o perioadă Executive Chef la două dintre cele mai importante hoteluri din Capitală.
Orlando Zaharia a lucrat ca bucătar pentru Președinția României, a fost membru în echipa națională de bucătari și cofetari a României, la Erfurt 2012 și Culinary World Cup 2014, iar din 2020 este GM în România pentru compania globală Yarzin-Sella, companie ce oferă servicii „Hight-End Food” pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume.

Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.live

EMISIUNEA VA FI POSTATA AICI INTEGRAL DUPA ORA 20

Vreau Like

Vezi Chefi la Cutite – Sezonul 14 Editia 24 din 13 Mai 2024 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Chefi la Cutite – Sezonul 14 Editia 24 din 13 Mai 2024

  1. Bună dimineața, este emisiunea de data trecută sus, nu cea din 13 Mai, se poate face ceva ? 
    Mulțumesc! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *