Cursa Iubirii – Editia din 10 Decembrie 2023

Vezi mai jos pe site Cursa Iubirii – Editia din 10 Decembrie 2023 HD

Cursa Iubirii – Editia din 10 Decembrie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

În această toamnă, Prima TV va număra învingătorii. E vremea competiţiei pentru testul suprem dat iubirii. Cursa iubirii este o competiţie în care 12 cupluri intră în aventura vieţii lor, un reality show săptămânal.Emisiunea este un format propriu, o producţie Prima TV.

Cursa Iubirii, un format de televiziune original

12 cupluri intră în aventură, dar aventura le va demonstra dacă sunt cu adevărat un cuplu. Pot face faţă provocărilor? Se pot susţine unul pe altul în momente de tensiune maximă? Nervii vor ceda uşor, lacrimile vor curge, competiţia va atinge cote nebănuite şi va genera situaţii la limită. Toate acestea se vor vedea în show-ul ce va fi difuzat în prime time, în toamnă, la Prima TV. Concurenţii pleacă în aventură prin ţară, iar în exercitiul de a se testa ca şi cuplu vor avea alături un psiholog cu ani mulţi de experienţă în terapia de cuplu. Acesta îi va îndruma şi ajuta să înţelegă cum îşi pot consolida relaţia. Dacă, la final, vor demonstra că pot fi o echipă redutabilă, luptând cu succes, vor încasa şi premiul cel mare – 15.000 de euro şi o vacanţă de o săptămână pe o insulă exotică.

Urmareste mai jos Cursa Iubirii Online Gratuit

Ghidul celor 12 cupluri si prezentatorul reality show-ului va fi Cove (Gabriel Coveşeanu). “Abia aştept să cunosc cuplurile şi să le ghidez pe drumul spre premiul cel mare. Cursa iubirii e un format unic de televiziune si mă bucur că am fost ales să prezint show-ul acestei toamne de la Prima TV. Vom avea, cu siguranţă, parte de zâmbete şi de neprevăzut, vom vedea lacrimi de bucurie, dar şi de tristeţe. Telespectatorii vor fi parte din show, îşi vor alege favoriţii şi îi vor susţine în toată competiţia. Ce contează cu adevărat este că, la final,  va câştiga IUBIREA.”

Cursa Iubirii – Editia din 10 Decembrie 2023 Online

Urmareste Medicool online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Cursa Iubirii – Editia din 10 Decembrie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Cursa Iubirii – Editia din 10 Decembrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *