Flash Monden – Editia din 2 Iunie 2023

Vezi mai jos pe site Flash Monden – Editia din 2 Iunie 2023 HD

Flash Monden – Editia din 2 Iunie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Fii la curent cu viata vedetelor tale preferate, in fiecare weekend, la Flash! Monden. Emisiunea îţi prezintă subiecte la zi, informaţii şi imagini de ultim moment, dar şi poveşti în premieră, despre celebrităţile autohtone dar şi internaţionale.
Specialiştii emisiunii comentează ţinutele vedetelor iar astrologul de serviciu îţi spune ce îţi rezervă astrele pentru fiecare zi din săptămână.

Alexandra Anastasescu prezintă noul sezon „Flash Monden”

„Flash Monden” a revenit la Prima TV cu un nou sezon, pe 6 decembrie 2022. Emisiunea poate fi urmărită de marți până vineri, de la ora 17.30.

Până de curând, Diana Bart și Cove (Gabriel Coveșeanu) prezentau împreună „Flash Monden”. Din această toamnă, prezentatoarea TV a rămas din nou singură în platoul emisiunii „Flash Monden”, după ce partenerului său de prezentare, Cove (Gabriel Coveșeanu), i-a fost încredințat un alt proiect, la același post, emisiunea-concurs „Primii câștigă”.

Ulterior, și Diana Bart a schimbat platoul „Flash Monden” cu cel de la „Primii câștigă”. Prin urmare, emisiunea de mondenități avea nevoie de o nouă prezentatoare. Din sezonul de toamnă 2022, „Flash Monden” va fi prezentat de Alexandra Anastasescu.

Secretele celebritatilor

Alexandra a mai lucrat în trecut în televiziune, fiind prezentatoare la Realitatea TV și mai apoi la Telekom Sport, actualul Orange Sport. Anul trecut, prezentatoarea Prima TV s-a căsătorit cu alesul inimii ei, conform cancan.ro, un om de afaceri, controversat, din Prahova.

„Este o provocare și o bucurie să intru în echipa Prima TV. Vom afla, împreună, tot ce mișcă în lumea mondenă și vom  diseca ținutele vedetelor ”, spune Alexandra.

„Flash Monden” este pe TV, în fiecare săptămână, de marți până vineri, începând cu ora 17:30, la Prima TV.

Flash Monden – Editia din 2 Iunie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Flash Monden online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vreau Like

Vezi Flash Monden – Editia din 2 Iunie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Flash Monden – Editia din 2 Iunie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *