Fotbal all inclusive cu Radu Banciu – Editia din 21 Martie 2023

Vezi mai jos pe site Fotbal all inclusive cu Radu Banciu – Editia din 21 Martie 2023 HD

Fotbal all inclusive cu Radu Banciu – Editia din 21 Martie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Radu Banciu dezbate alături de telespectatori cele mai importante subiecte din lumea fotbalului și nu numai, în fiecare zi, de luni până vineri.

Cele mai importante subiecte din lumea sportului

Banciu a fost prezentator la B1 TV din anul 2011, unde la început a făcut o emisiune cu Radu Naum. Ulterior, realizatorul a rămas singur la cârma emisiunii Lumea lui Banciu. Emisiunea pe care a prezentat-o la B1 era una dintre cele mai urmărite ale postului TV. Emisiunea era şi una dintre cele care au atras multe amenzi de la CNA.

Realizatorul a mai colaborat cu publicaţii ca Sport Total FM, Pro FM, Sport.ro , Eurosport, Prosport sau Gazeta Sporturilor.

Jurnalistul a realizat timp de zece ani emisiunea de sport Unşpe Metri la postul de radio Sport Total FM. În noiembrie 2016 a încheiat colaborarea cu staţia radio, după un protest contra întârzierilor salariale. A moderat  o emisiune pe zona de sport la postul Look Plus.

Urmareste mai jos Fotbal all inclusive cu Radu Banciu Online Gratuit

Realizatorul TV intră frecvent în atenția opiniei publice pentru comentarii controversate, făcute în cadrul emisiunilor, de natură să aducă atingere demnității unor persoane. Drept urmare, postul de televiziune B1 a fost amendat de către Consiliul Național al Audiovizualului pentru încălcarea legislației în vigoare.

În emisiunea „Lumea lui Banciu”, difuzată de B1 la 24 decembrie 2013, Banciu l-a caracterizat pe Prim-Ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă, drept un „terchea-berchea”. Mai mult, acesta a folosit un limbaj injurios și la adresa studenților moldoveni din România. Reprezentanții asociațiilor de studenți moldoveni din România au sancționat discursul denigrator al jurnalistului, deplângând prejudiciul de imagine care le este adus. Aceștia au fost secondați de CNA, care a decis amendarea postului de televiziune, la care Banciu este angajat, cu suma de 10.000 lei, pentru afirmațiile cu caracter discriminator ale moderatorului, dar și pentru injuriile lansate de către invitatul postului, Corneliu Vadim Tudor

Fotbal all inclusive cu Radu Banciu – Editia din 21 Martie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

În octombrie 2016 Radu BAnciu a afirmat că României i-ar sta bine fără unguri.

Urmareste Fotbal all inclusive cu Radu Banciu online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Fotbal all inclusive cu Radu Banciu – Editia din 21 Martie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Fotbal all inclusive cu Radu Banciu – Editia din 21 Martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *