Hello Chef – Sezonul 5 Editia 11 din 23 Aprilie 2023

Vezi mai jos pe site Hello Chef – Sezonul 5 Editia 11 din 23 Aprilie 2023 HD

Hello Chef – Sezonul 5 Editia 11 din 23 Aprilie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Hello Chef revine la Antena 1 cu o invitație plină de savoare. Ii va purta pe telespectatori într-o aventură gastronomică ce va combina cele mai diverse gusturi și rețete.

Astfel, din 12 februarie, în fiecare duminică, de la ora 14.00, Chef Roxana Blenche și Carmen Brumă, autoarea unora dintre cele mai de succes programe de slăbit, dau startul sezonului 5 Hello Chef, pornind într-o îndrăzneață călătorie culinară în jurul lumii.

Hello Chef a ajuns la Sezonul 5

Cele mai reprezentative preparate culinare le vor fi prezentate telespectatorilor de Chef Roxana Blenche, Carmen Brumă şi invitaţii lor. Nu va lipsi nici surpriza sezonului – o nouă provocare culinară ce va condimenta fiecare episod. Povocarea are scopul de a pune la încercare creativitatea Roxanei în bucătărie! Şi în acest sezon, Carmen va fi ghidul care va dezvălui istoria preparatelor. Ea le va oferi telespectatorilor informaţii nutritive şi va servi porţii duble de voie bună prin jocuri savuroase şi amuzante.

Urmareste mai jos Hello Chef Online Gratuit

“Hello Chef, sezonul 5 ne-a surprins chiar şi pe noi, pentru că a fost plin de provocări şi aventuri mai mult sau mai puţin culinare.  O Roxana Blenche insărcinată, reţete spectaculoase din diverse colturi ale lumii. Vor fi jocuri neaşteptate în bucătărie şi mai multă distracţie decât până acum. Vă mulţumim pentru că ne-aţi urmărit atâtea sezoane şi sperăm sa fiţi alături de noi şi în cel de-al cincilea. El care va avea premiera duminică, 12 februarie, de la ora 14.00, la Antena 1.

La rândul ei, chef Roxana Blenche dezvăluie: “În cel mai nou sezon Hello Chef călătorim în alte 16 ţări, cu alte culturi, gusturi şi reţete diferite. A fost o adevărată provocare şi pentru mine, deoarece aceste ţări nu au tocmai o cultură gastronomică asemănătoare cu a noastră.

Hello Chef – Sezonul 5 Editia 11 din 23 Aprilie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Rând pe rând, alături de chef Roxana Blenche şi de Carmen Brumă vor veni şi vor împărtăşi din propriile lor experienţe culinare şi Andra şi Răzvan Gogan, Emilian şi Emma de la Zu, Vlăduţa Lupău, TJ Miles, Lizi şi Cosmin Natanticu, Feli, Zarug, Tzancă Uraganu şi mulţi alţii.

Urmareste Hello Chef online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vreau Like

Vezi Hello Chef – Sezonul 5 Editia 11 din 23 Aprilie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Hello Chef – Sezonul 5 Editia 11 din 23 Aprilie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *