Inima de Tigan – Episodul 123

Vezi mai jos pe site Inima de Tigan – Episodul 123 HD

Inima de Tigan – Episodul 123 online gratuit pe www.emisiuni.net

Inima de Tigan este o telenovelă românească difuzată de postul Acasă TV între 1 octombrie 2007-1 iunie 2008. Serialul care se întinde pe parcursul a 126 de episoade și spune povestea de dragoste dramatică dintre Irina, personaj jucat de Andreea Ibacka, și Codruț, rol interpretat de Denis Ștefan. Cei doi tineri care fac parte din lumi total diferite. Ei fac orice pentru a fi impreuna desi potrivit legilor tiganesti, lui Codrut ii este promisa Roza (Nicoleta Luciu). Aparitia Rozei va pune la grea incercare viitorul celor doi indragostiti.

Scenariu

Scenariul este unul original semnat de Simona Macovei si Sorina Ungureanu, in regia lui Iura Luncasu, Alex Fotea si Sebastian Voinea. Telenovela le prezinta telespectatorilor o lume inspirata din realitatea cotidiana si construita minutios, de la decoruri pictate manual, costume si bijuterii create special pentru aceasta productie, pana la muzica autentica si, nu in ultimul rand, o distributie impresionanta.

Inima de Tigan nu presupune numai o poveste extraordinara despre viata, tradare, iubire si prejudecati, ci si o munca asidua in spatele camerelor de luat vederi.

Decor

Decorurile si costumele care vor putea fi vazute in telenovela reflecta intru totul lumea pitoreasca a satrei. Cele peste 300 de piese vestimentare, majoritatea costume traditionale tiganesti, sunt facute dupa modele originale asortate cu bijuterii masive. Alaturi de decorurile ridicate special pentru telenovela – case cu turnulete, rulote, carute, mai avem si turnul Eiffel in miniatura. Toate reprezinta munca unor echipe coordonate de Radu Mada, stilist costume si de scenografa Oana Radu.
Telenovela va ajunge la inimile telespectatorilor de la primele acorduri ale melodiei „Satra in asfintit”, compusa de Eugen Doga si remixata pe versuri de Florin Busuioc, Loredana si Connect-R. Vocea artistei va putea fi auzita si pe genericul de final al productiei, cu piesa „Zapada palmei tale”. In plus, momentele importante ale telenovelei vor fi insotite de piese de pe coloana sonora a celebrului film „Satra”. Sunt prezente si piese din repertoriul Loredanei.

Inima de Tigan – Episodul 123 Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Inima de Tigan online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vreau Like

Vezi Inima de Tigan – Episodul 123 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Inima de Tigan – Episodul 123

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *