Insula de 1 Milion – Sezonul 1 Editia 3 din 18 Martie 2024

Vezi mai jos pe site Insula de 1 Milion – Sezonul 1 Editia 3 din 18 Martie 2024 HD

Insula de 1 Milion – Sezonul 1 Editia 3 din 18 Martie 2024 online gratuit pe www.emisiuni.net

„Insula de 1 milion” e noua emisiune de la Kanal D. Show-ul va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 21.00, iar lunea de la ora 20.00.

Un show pentru prima data in Romania

„E un show despre oameni, o competiţie care transcende ideea de emisiune, de entertainment, este un experiment social de amploare, ce se va desfăşura sub ochii milioanelor de telespectatori. Vom vedea cum se leagă prietenii, cum se prăbuşesc speranţe, cum se trădează, cum se iartă, cum se merge mai departe, cum se câştigă, dar şi cum se pierde. E greu de cuprins în cuvinte ce va urma, dar vă invit să descoperim împreună spectacolul naturii umane”, va spune Cosmin Cernat, prezentatorul reality show-ului care începe în această seară, la ora 21:00, la Kanal D. Concurenții au ajuns pe insulă şi deja au simţit pe pielea lor realitatea dură. Entuziasmul lor la vederea peisajului de o frumusete tulburătoare se transformă, la scurt timp de la debarcarea pe ţărm, în panică, pentru că devin rapid constienţi de existenta unor resurse limitate. „Gândiţi-vă că n-o să avem mâncare, poate n-o să avem apă; dacă am creat starea asta de panică, ne luăm la bătaie!”, spune unul dintre concurenţi.
Citeşte întreaga ştire: „Insula de 1 milion”. Ce se întâmplă în prima ediție a show-ului care începe astăzi, la Kanal D

Urmareste mai jos Insula de 1 Milion Online Gratuit

„Insula de 1 milion”, cel mai amplu experiment social televizat, prezentat de Cosmin Cernat, se pregătește să uimească publicul din România, la Kanal D. În curând, telespectatorii vor intra în atmosfera extraordinară a competiției, odată cu cei 50 de concurenți care vor lupta, individual, pentru cea mai mare miză pusă la bătaie de o televiziune din România – 1.000.000 de lei.

Insula de 1 Milion – Sezonul 1 Editia 3 din 18 Martie 2024 – Integral pe Emisiuni.net

50 de persoane diferite vor rămâne singure pe „Insula de 1 milion”, pentru a îndura condiții dure, cu mijloace limitate, în așa fel încât să demonstreze că merită marele premiu. Încă de la debutul emisiunii de la Kanal D, fiecare concurent va primi o sumă de 20.000 de lei.

În centrul emisiunii se află un element-cheie, ce va rămâne un simbol de la începutul show-ului până la finalul său. Este vorba despre o brățară. Fiecare concurent va primi, odată cu debutul show-ului, o brățară pe care va trebui să o poarte la mână și care valorează 20.000 de lei.

EMISIUNEA VA FI POSTATA AICI INTEGRAL DUPA ORA 19

Urmareste Insula de 1 Milion online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.live.

Vezi Insula de 1 Milion – Sezonul 1 Editia 3 din 18 Martie 2024 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Insula de 1 Milion – Sezonul 1 Editia 3 din 18 Martie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *