Insula Iubirii Plus Sezonul 7 – Interviurile Insula Iubirii : Alin Simoiu de Joi, 5 Octombrie 2023

Vezi mai jos pe site Insula Iubirii Plus Sezonul 7 – Interviurile Insula Iubirii : Alin Simoiu de Joi, 5 Octombrie 2023 HD

Insula Iubirii Plus Sezonul 7 – Interviurile Insula Iubirii : Alin Simoiu de Joi, 5 Octombrie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Insula Iubirii este una dintre cele mai iubite emisiuni ale momentului. Concurenții și ispitele s-au acomodat deja și și-au intrat în roluri, dar se pare că problemele nu au început să apară. Ispita supremă a fost trimisă acasă, iar experiența ei s-a încheiat cu mare scandal, după ce băieții au votat să o elimine.

Insula Iubirii Iubirii revine cu un sezon nou la Kanal D

Insula Iubirii continuă, dar se pare că fără una dintre ispite. Cea care a plecat acasă a fost chiar ispita supremă feminină, care a făcut furori în rândul bărbaților în sezoanele trecute. De data aceasta, însă, se pare că nu a reușit să se apropie prea tare de aceștia și chiar a intrat în polemici cu unii dintre ei.

Radu i-a anunțat pe concurenți că trebuie să voteze o ispită care și-ar dori să părăsească Insula Iubirii. Băieții s-au consultat și au decis să o trimită acasă pe Maria, explicând că nu au făcut alegerea pe baza faptului că era mai vocală decât alte fete, ci așa au considerat că este potrivit.

Urmareste mai jos Insula Iubirii 2023 Online Gratuit

„Nu o să spunem numărul de voturi, fără abțineri. Nu ne-am aliat ca să lovim la supremație sau la fetele mai vocale din grup, dar din păcate pentru noi. Ispita supremă nu va mai face parte din fetele de pe insula băieților”, a declarat Răzvan Kovacs, care a scos-o din minți pe Maria.

„Avem destule femei supreme! Nu excela”, a spus iubitul Emei Oprișan.

Maria Ilioiu nu a fost deloc încântată de cele auzite și le-a transmis băieților un mesaj dur. Astfel, ispita eliminată a mărturisit că nu i-a făcut plăcere să îi cunoască.

„Nu mi-a părut bine, băieți!”, a fost replica Mariei Ilioiu.

Insula Iubirii Plus Sezonul 7 – Interviurile Insula Iubirii : Alin Simoiu de Joi, 5 Octombrie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Insula Iubirii online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Insula Iubirii Plus Sezonul 7 – Interviurile Insula Iubirii : Alin Simoiu de Joi, 5 Octombrie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Insula Iubirii Plus Sezonul 7 – Interviurile Insula Iubirii : Alin Simoiu de Joi, 5 Octombrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *