Interviurile Chefi la Cutite – Alex Bonea din 21 Noiembrie 2023

Vezi mai jos pe site Interviurile Chefi la Cutite – Alex Bonea din 21 Noiembrie 2023 HD

Interviurile Chefi la Cutite – Alex Bonea din 21 Noiembrie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Oase a avut o misiune grea în prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 2 septembrie 2023. Invitatul special a desemnat câștigătorul jocului de amuletă. Iată cine a obținut miza uriașă. Prima ediție din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 2 septembrie 2023 a adus primul joc de amuletă pe micile ecrane ale telespectatorilor. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au rămas uluiți când au aflat noul avantaj.

Chefii trebuie să gătească alături de chef Iosif Ștefănescu.

Jurații show-ului culinar au „luptat” din greu pentru a pune mâna pe miza uriașă. Aceștia s-au gândit în detaliu la modul în care l-ar putea impresiona pe Oase, degustătorul special din această seară.

Tachinările și replicile acide dintre chefi au fost nelipsite de pe platoul de filmare. Mai mult, cei trei au avut o presiune mare pe umeri când au aflat că trebuie să gătească alături de chef Iosif Ștefănescu.

Urmareste mai jos Chefi la Cutite – Sezonul 12 Online Gratuit

Invitatul special i-a ținut în tensiune pe cei patru chefi până a dat verdictul final. În cele din urmă, acesta a declarat că preparatul lui chef Sorin Bontea l-a impresionat cel mai mult, iar prima amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite merge la el.

Interviurile Chefi la Cutite – Alex Bonea din 21 Noiembrie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Urmareste Chefi la Cutite online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live

EMISIUNEA VA FI POSTATA AICI INTEGRAL DUPA ORA 20

Vezi Interviurile Chefi la Cutite – Alex Bonea din 21 Noiembrie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Interviurile Chefi la Cutite – Alex Bonea din 21 Noiembrie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *