Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 8 ~ SPAGA 2 din 28 Februarie 2024

Vezi mai jos pe site Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 8 ~ SPAGA 2 din 28 Februarie 2024 HD

Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 8 ~ SPAGA 2 din 28 Februarie 2024 online gratuit pe www.emisiuni.net

Las Fierbinți revine cu un nou sezon în care locuitorii celui mai popular sat din România își continuă aventurile pline de umor. Din 13 februarie, Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina și celelalte personaje vor avea parte de surprize și pățanii savuroase într-un sezon care va stârni hohote de râs.

Las Fierbinti a ajuns la al 24-lea sezon

Și în 2023, Las Fierbinți a fost cel mai iubit serial din România, clasându-se pe prima poziție în topul audiențelor. După 24 de sezoane, actrița Anca Dumitra este onorată de reacțiile pozitive pe care serialul le generează și de sprijinul publicului, care face din fiecare episod Las Fierbinți să fie lider de audiență: „Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră! Sperăm să fiți cu ochii pe noi și în acest nou sezon, ce debutează pe 13 februarie cu situații inedite și pline de umor. Pentru noi, întregul proiect reprezintă o bucurie. Filmăm cu drag și spor și dorim să ne fiți alături ca până acum, din fața televizorului. Vizionare plăcută!”. Ecaterina Ladin, actrița care joacă rolul Dalidei, secretara primarului Vasile, este și ea copleșită de susținerea celor de acasă. Vedeta a transmis un mesaj pentru cei care urmăresc serialul.

Urmareste mai jos Las Fierbinti Sezonul 24 Online Gratuit

Înainte de lansarea noului sezon, Costi Diță, unul dintre actorii principali ai serialului, declară: ”E o cifră, cu asta încep. 22, e la modul dacă mă întreba cineva la începutul începutului, aș fi zis – nu are acum, nici nu ne gândeam. Și iată-ne aici. Aș putea face un cântec să mulțumesc oamenilor că vin în fiecare seară să ne urmărească, iar cântecul ar fi ceva de genul – 22 de 11 ani… mulțumesc!!! Este o bucurie maximă să auzi asta, iar de fiecare dată descoperim că oamenii ne sunt aproape. Detalii despre noul sezon nu aș da pentru că nu vreau să stric surpriza. 

Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 8 ~ SPAGA 2 din 28 Februarie 2024 – Integral pe Emisiuni.net

Înainte de lansarea noului sezon, Adrian Văncică, unul dintre actorii principali ai serialului, dar și scenarist, declară: ”Ce poate să aducă un sezon nou Las Fierbinți? După mai mult de 500 de episoade, și cu niște personaje care au fost construite să nu învețe nimic niciodată din greșelile lor, crezi că e ușor să mai găsești situații noi? Nu e, dar uite că se poate. Așa cum și România e mereu surprinzătoare, și dă din râs în plâns, așa va fi și sezonul nou din Las Fierbinți, când fierbinte, când rece… Și eu sunt curios să-l văd :)). Încă mai filmăm la el, nu e gata. Ne-am bucura foarte tare dacă telespectatorii ar veni la întâlnirea cu noi, măcar atâția câți au fost sezoanele trecute”.

”Tu știai că Vasile mai are o casă în Fierbinți?”, va fi întrebarea adresată de Giani care va declanșa un întreg lanț de pățanii printre săteni. Asta se va intampla când aceștia vor afla că primarul plănuiește să primească pe cineva în locuința lui. De ce vor începe femeile să gătească baclava, iar bărbații să fure… cai, aflăm în doar câteva ore!

Urmareste Las Fierbinti online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.live.

EPISODUL VA FI POSTAT INTEGRAL AICI DUPA ORA 21

Vezi Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 8 ~ SPAGA 2 din 28 Februarie 2024 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 8 ~ SPAGA 2 din 28 Februarie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *