Mastile Iubirii – Sezonul 1 Editia 9 din 2 Martie 2023

Vezi mai jos pe site Mastile Iubirii – Sezonul 1 Editia 9 din 2 Martie 2023 HD

Mastile Iubirii – Sezonul 1 Editia 9 din 2 Martie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Începând din 20 februarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor Mireasa – Măştile iubirii. Show-ul este un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars.

O combinatie intre „Mireasa” si „Capriciile Iubirii”

Emisiunea transmisă în direct vine cu o oră în plus de conţinut relevant din culisele poveştilor născute în casa Mireasa. Va avea la bază cele mai importante subiecte ale momentului, privite într-o nouă abordare.

Printre noutăţile pe care le va aduce Mireasa – Măştile iubirii se numără interviuri 1 la 1. Interviurile vor fi atât cu concurenţii din casă cât şi cu persoane din exterior. Totodată, Gabriela va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul reality show-ului matrimonial. Ea le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora. Gazdei show-ului i se vor alătura în platou atât specialişti în relaţiile de cuplu, cât şi vedete din show-biz-ul românesc. Ei vor împărtăşi publicului din experienţele personale. Dar vor veni pur şi simplu pentru a le face o surpriză concurenţilor.

Urmareste mai jos Mastile Iubirii Online Gratuit

Sunt fericită să vă anunţ că începând de săptămâna viitoare, de luni până vineri, de la ora 16:00, ne vedem în direct, cu emisiunea Mireasa – Măştile iubirii. Am primit vestea cu mare bucurie, mai ales că întotdeauna un program tv, cu o asemenea vechime şi un public atât de fidel, trebuie să ţină pasul cu acesta şi să se dezvolte odată cu societatea. Ne dorim ca prin acest format să aducem în faţa telespectatorilor alte şi alte perspective şi totodată să îi ţinem la curent cu parcursul foştilor concurenţi. Interviuri care până acum se realizau fie online, fie telefonic, începând de acum vor fi făcute chiar de mine, 1 la 1, în platoul emisiunii sau în vizitele mele prin ţară, pentru a surprinde cât mai profund emoţiile şi trăirile interlocutorilor. Invit astfel telespectatorii să  descoperim împreună măştile iubirii din casa Mireasa!”.

Mastile Iubirii – Sezonul 1 Editia 9 din 2 Martie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Mastile Iubirii online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Mastile Iubirii – Sezonul 1 Editia 9 din 2 Martie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Mastile Iubirii – Sezonul 1 Editia 9 din 2 Martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *