Mireasa – Sezonul 7 Editia 39 din 9 Martie 2023

Vezi mai jos pe site Mireasa – Sezonul 7 Editia 39 din 9 Martie 2023 HD

Mireasa – Sezonul 7 Editia 39 din 9 Martie 2023 online gratuit pe www.emisiuni.net

Mireasa este un reality-show matrimonial difuzat de Antena 1, care a avut premiera pe 23 martie 2020. Primul sezon al emisiunii a fost prezentat de Diana Dumitrescu. Din al doilea sezon care a debutat în data de 5 septembrie 2020 este prezentat de Simona Gherghe. Emisiunea Mireasa poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 14:00.

Mireasa a ajuns la Sezonul 7

Zi încărcată de emoţii în cadrul reality show-ului matrimonial Mireasa pentru o nouă serie de concurenţi. Ei au pornit la drum cu gândul să îşi găsească sufletul-pereche, într-o locaţie surprinzătoare din Turcia.

 9 fete şi 8 băieţi au venit cu sufletul deschis în competiţie, dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi întâlni marea iubire. Premiera sezonului a venit şi cu o surpriză pentru telespectatori, care se pot înscrie la concursul ce pune la bătaie un weekend ultra all inclusive pentru două persoane, la mare. Începând din sezonul al şaselea.

La nici o lună de la marea finală a sezonului cu numărul şase, reality show-ul matrimonial revine la Antena 1 cu cel de-al şaptelea sezon.

Urmareste mai jos Mireasa Online Gratuit

Astfel, începând din 16 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 14:00, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi. Ei vor fi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche. Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste din Sibiu şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

“Suntem la finalul vacanţei şi abia aştept întâlnirea cu telespectatorii. Începem, aşadar, sezonul al şaptelea al celui mai iubit reality-show matrimonial. A fost o vacanţă intensă, frumoasă, dar acum chiar mi-e dor de Casa Mireasa, un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Şi abia aştept să-i cunosc pe cei cărora li se va schimba viaţa, începând cu 16 ianuarie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa. Ne vedem pe 16 ianuarie!”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24. Toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa – Sezonul 7 Editia 39 din 9 Martie 2023 – Integral pe Emisiuni.net

Urmareste Mireasa online la calitate HD si gratuit pe emisiuni.net.
Urmareste LIVE emisiunile si serialele preferate online la calitate HD si gratuit pe rds.live.

Vezi Mireasa – Sezonul 7 Editia 39 din 9 Martie 2023 online

Vrei TV Online de calitate? Intra pe www.emisiuni.live. (click aici)

Comentarii la Mireasa – Sezonul 7 Editia 39 din 9 Martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *